perjantai 10. elokuuta 2012

Onnea on... uusi pärekori


Löysin vihdoinkin sopivan mallisen pärekorin. Sellaisen riittävän laakean ja matalan. Sellaisen jonka on oikea ihminen tehnyt oikeista päreistä Suomessa. Sellaisen jolla on hyvä kuljettaa satoa palstalta kotiin. Sellaisen johon mahtuu lehtikaalit, salaatit, punajuuret, porkkanat, palsternakat, sipulit, kesäkurpitsat, kurkut, herneet, tillit, persiljat, retiisit, kukat ja kaikki muu mitä sattuu milloinkin tulemaan. Tätä koria on etsitty enemmän ja vähemmän aktiivisesti monta vuotta, ja nyt se löytyi Hakaniemen torilta.


ps. ei sovi unohtaa, että onnea on myös korin sisältö.

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Onnea uudelle!

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitos :D

Jenkka kirjoitti...

Mäkin sain juuri uuden ja olen siitä kovin iloinen :)

sauvajyvänen kirjoitti...

Jenkka, mistä löysit omasi? Nuo ovat kyllä kauniita.

Jenkka kirjoitti...

Sain viime vuonna fudisjoukkueen kauden kaatajaisissa aktiivipelaajan palkinnoksi sienikorin. Ainoa kerta kun olin pelistä pois oli se kun sain kyydin ja seuraa etsimään korvasieniä. Uuden korin sain häälahjaksi enoltani. Totesin miehelleni että nyt minulla on aikuisen naisen kori, johon mieheni totesi että tarkoitat varmaan mummokori... byääh! :)

sauvajyvänen kirjoitti...

Höh miehellesi, vaikka arvaan että sanoi sen pilke silmäkulmassa ;D Jos tuo on mummokori, niin sitten pitää todeta että mummokorit on mahtavia.

Hienot lahjat olet saanut!