Pannukakku on hyvää, ja mustikkapannukakku vielä parempaa. Kuvakin piti ottaa kiireesti ennen kuin pannukakusta tuli pannukakku.
2 munaa
2 munaa
4 dl maitoa
2 dl jauhoa
1 tl suolaa
3 tl sokeria
2-3 dl mustikoita
Sekoita muna, maito, jauhot, sokeri ja suola tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota hetken verran. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Jos haluat uunipellillisen pannukakkua, tuplaa määrät. Ripottele mustikat tasaisesti, paista 225 asteessa noin 30 minuuttia. Todella hyvää sellaisenaan, ja jäätelön kanssa käy jo jälkiruuasta.
4 kommenttia:
Mustikkapannukakku on täällä kanssa suosikki! Me syödään sitä aina jonkin mahdollisimman paksun ja kalorisen vaniljajogurtin kera.
Onkohan tämä sukua niille dutch babies-pannareille, joita tein keväällä? Lässähtävät nopsasti uunista otettua? :)
Tätä pitää kokeilla, olen vannoutunut pannukakkufriikki, mutta mustikkapannukakku on kokonaan kokeilematta.
Minä olen aiemmin tehnyt vain niitä amerikkalaisia pannukakkuja mustikoilla. Eikä niihin tule laitettua näin paljoa mustikoita. Campis, minulla käy aina noin pannukakun kanssa, lätsähtää uunista ottamsien jälkeen. Jonna, kannattaa kokeilla, niin hyvää tuo oli.
Lähetä kommentti