lauantai 3. joulukuuta 2011

Joululahjavalvojaiset

Suku asuu sen verran kaukana, että joululahjojen kanssa saa aina olla hyvissä ajoin liikkeellä. Mikä tietysti on kiva, kun ennen joulua ei ole mitään stressiä lahjoista, jos nyt muutenkaan, ei ainakaan tänä vuonna. Mutta lahjoista ei sen enempää, jos vaikka joku lahjansaaja lukee tätäkin tekstiä, paljon mahdollista.

Minulla on viime vuosina palanut käämi totaalisesti lahjapapereiden kanssa. Hajoavat mokomat kun edes katsoo sinne päin. Ostinkin tälle vuodelle (ja tuleville) postista pakkauspaperia, ja hermo kestää. Ei se samanveroista ole kuin entisinä hyvinä aikoina ollut voimapaperi, mutta kyllä tuollakin pärjää. Pitää keskittyä kauniisiin nauhoihin, jos väriä kaipaa.

Tonttu toi lapsille tänään tuon taustalla näkyvän "piparikellon" (mikä sana!). Hieno! Ja piparitaikinakin tehtiin lasten kanssa jääkaappiin odottamaan huomista. Joulukuu on kiva kuukausi.

5 kommenttia:

Hiidenuhma kirjoitti...

Minäkin olen käyttänyt pakkauspaperia paketteihin. Niistä saa ihanan nostalgisen näköisiä...enkeli- ja joulupukkikiiltokuvia liimattuna päälle :)

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Meillä on käytetty synttäripaketteihin vanhoja ilmailukarttoja:)

sauvajyvänen kirjoitti...

Hiidenuhma, minäkin joskus aikoinaan käytin voimapaperia, mutta se jäi vuosikausiksi.

Campasimpukka, nuo ovat olleet varmasti aivan ihania lahjapapereita.

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Ja vanhoilla tarkoitan vain vanhentuneita, käytöstä poistettuja, ei sen kummempia:)

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Voimapaperi kuulostaa jotenkin feministiseltä:))