keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Suklaakuorrutetut taatelit


Työpaikallamme, kuten varmaan monella muullakin, on tapana tuoda matkoilta tuliaisia. Työkaveri toi yhdeltä matkaltaan tuliaisiksi suklaaseen dipattuja taateleita, joiden sisällä oli manteli. Ihan parasta! Niitä oli pakko kokeilla, ja sen jälkeen niitä on tullut tehtyä useastikin. Tarvitset vain

taateleita
manteleita
tummaa suklaata sulatettuna

Tee taateliin viilto ja poista kivi. Lisää tilalle manteli ja sen jälkeen dippaa taatelit sulaan suklaaseen. Anna vähän jähmettyä ja nauti. Aivan ihana joulun herkku.

3 kommenttia:

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Ostin tänään juuri kunnollisia taateleita kakkua varten, kokeilen kyllä näitä!

Päivi / Kokkeillaan kirjoitti...

Olisko tää nyt se keino, millä oppisi ihminen taateleista tykkäämään???

sauvajyvänen kirjoitti...

Minä olen tykännyt eniten niistä amerikkalaisista isoista taateleista. Niihin laitan välillä kaksi mantelia. Kotiharmi, enpä osaa sanoa, kannattaa ehkä kokeilla? Toisaalta, jos ei taateielista tykkää, ei kai se kamalsti haittaakaan?