torstai 20. maaliskuuta 2014

Pieniä herkkuja bottargasta


Tänään joimme kuopuksen kanssa kello viiden teen; ja ruoka syödään vasta myöhemmin illalla, sitten kun muu kotiväki kotiutuu. Mäti - helmiä lautasella -kirjassa oli ihania sapaksia bottargasta ja uusista perunoista. Tässä vaiheessa vuotta uudet perunat ovat vielä haaveen asteella, joten tyydyin pieniin suupaloihin bottargasta. En tiedä kävisikö nämä sapaksista, mutta hyviä ainakin olivat.

Kokosin yksinkertaisesti ruislastujen ja suolakeksin päälle joko

bottargaa, smetanaa ja juoksevaa hunajaa tai 
bottargaa, avocadoa ja limemehua

Bottargan leikkasin juustohöylällä mahdollisimman ohueksi. Pieni pala riittää, maku on kuitenkin aika intensiivinen, ja suolaakin tulee enemmän kuin sallittu määrä. Oli kyllä hyvää, erilaista ja juhlavaa.


4 kommenttia:

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Suloisia!

sauvajyvänen kirjoitti...

Jep, ja hyviä :)

Jonna kirjoitti...

Täällä oppii aina uutta. Taas kerran.

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiva kuulla. Vaikka yksinkertaisten asioiden äärellä ollaankin :)