keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Marinoitu punasipuli


Vaikkei se Nanna nyt kirjoittanutkaan minulle hirvireseptiä kamadolle juhannukseksi, löysin häneltä hyvän ohjeen marinoidulle punasipulille. Ohje löytyy tuolta. Tiesin että hodarisämpylät  ja savustettu hirvi todellakin kaipaavat sipulia, ja oikeassa olin. Tämä on ihan huippuohje. Niin hyvää tämä sipuli on, että tuo määrä olisi sopiva määrä ehkä neljälle (lue: ehkä kahdelle).

200 g punasipulia
1 dl öljyä
2 rkl punaviinietikkaa
½ tl suolaa
2 rkl fariinisokeria

Viipaloi sipulit. Sekoita marinadin aineet keskenään, ja sekoita sipuleiden joukkoon. Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue: teoreettisesti, tulee varmasti syötyä ennen sitä).

2 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Kyllä olivatkin hyviä! Kiitokset herkkullisista hodareista.

sauvajyvänen kirjoitti...

Eipä kestä, hyvä että maistui. Ja kiva että kommentoit :)