Vaikkei se Nanna nyt kirjoittanutkaan minulle hirvireseptiä kamadolle juhannukseksi, löysin häneltä hyvän ohjeen marinoidulle punasipulille. Ohje löytyy tuolta. Tiesin että hodarisämpylät ja savustettu hirvi todellakin kaipaavat sipulia, ja oikeassa olin. Tämä on ihan huippuohje. Niin hyvää tämä sipuli on, että tuo määrä olisi sopiva määrä ehkä neljälle (lue: ehkä kahdelle).
200 g punasipulia
1 dl öljyä
2 rkl punaviinietikkaa
½ tl suolaa
2 rkl fariinisokeria
Viipaloi sipulit. Sekoita marinadin aineet keskenään, ja sekoita sipuleiden joukkoon. Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue: teoreettisesti, tulee varmasti syötyä ennen sitä).
2 kommenttia:
Kyllä olivatkin hyviä! Kiitokset herkkullisista hodareista.
Eipä kestä, hyvä että maistui. Ja kiva että kommentoit :)
Lähetä kommentti