perjantai 9. kesäkuuta 2017

Esikoisen uudet hiukset


Esikoisella on ollut ihan pienestä pitäen pitkät hiukset, ihanat paksut pitkät hiukset. Hän halusi kuitenkin leikata ne lyhyiksi, ja samalla auttaa muita lapsia. Hiukset leikattiin kerralla lyhyeksi, ja esikoinen lahjoitti hiuksensa syöpäsairaiden lasten peruukkeja varten. Ihana lapsi 💚

Maailmaan voi vaikuttaa monella tapaa. Yksi lahjoittaa hiukset, toinen lahjoittaa aikaansa ja osaamistaan, ja joku lapsi saa pientä helpotusta elämäänsä. Salon 16 leikkasi hiukset ilmaiseksi, joten kampaajakin osallistui lahjoittamiseen, kiitos.


ps. Juttu on kirjoitettu esikoisen luvalla, samoin kuvat on julkaistu hänen luvallaan. Tämä onkin poikkeuksellinen kirjoitus blogissa.

5 kommenttia:

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Todella hieno juttu! Esikoisellesi lämmin virtuaalihalaus!

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitos, halaus välitetty :)

Merja | Ripaus tryffeliä kirjoitti...

Upea teko! Mun ainokaisella oli pitkän pitkä ja paksu tukka alakoulussa. Viimeisin malli yliopisto-opiskelijalla on sininen pystytukka. Jännintä on tässä on se, että hiusmallit kiertää, mun opiskelijakaverilla oli sininen tukka ja mulla pystytukka, silloin kauan sitten nuoruudessa :D.

sauvajyvänen kirjoitti...

Merja, kiitos. Niinhän ne mallit kiertää. Nykyään näkee samanlaisia silmälasejakin kuin itsellä oli nuorena, rumia ne olivat silloin, ja rumia ovat edelleen. Olkatoppauksia odotellessa...

Anonyymi kirjoitti...

ihana tyttö

- naapuri