keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Lahjapäivä


Joskus osuu paljon kivoja asioita samaan syssyyn. Niinkuin se, että satuin voittamaan arvonnan, jonka järjesti Soppaa ja Silmukoita-blogin Marja. Hän meni ihan vain minun voittoani varten ostamaan aivan ihanan liilaa matokudetta ja virkkasi nuo kauniit pannunaluset väritoiveen mukaan (ei tullut beigeä ei). Nyt kelpaa laittaa pöytään kuumat Illusia-kulhot noiden päälle. Kuva muuten vääristää väriä, nuo ovat sellaista tummaa violettia. Yhtenä päivänä oli vaan ilmoitus sähköpostissa että pannunaluset löytyvät postilaatikosta. Kiitos suuresti Marja!

Osallistuin myös Ankerias Vipusen järjestämään lokakuun ruokahaasteeseen. Voittoa ei tullut, tosin mielestäni on todellakin vähän vaikea kilpailla veriletuilla suklaalle, joten en ollut tippaakaan pettynyt vaikkei voittoa irronnut. Ankerias lupasi  kuitenkin lähettää yllätykset kaikille osaanottajille, ja tänään postilaatikossa odotti aivan upeat teet. Kyllä kelpaa juoda kuppi valkoista teetä päivän päätteeksi, kiitos paljon A.V!

Ja illan kruunasi se, että sain yllätyslahjan kollegalta: purkin hänen tekemää hilloa Antonokvasta, vaahterasiirapista ja pähkinöistä. Purkki oli pakko avata ja laittaa hilloa leivän päälle, oli ihan mielettömän hyvää. Seuraavaksi on pakko herkutella jäätelön kanssa. Iso kiitos J!

7 kommenttia:

Campasimpukka kirjoitti...

Kylläpä kinostuivat nuo lahjat kivasti .)

Nanna kirjoitti...

Ja "lahjojen" saaminen on aivan aliarvostettua. Sehän on parasta!

Hannele kirjoitti...

Marjan tekemät pannunaluset on aivan huiput! Meillä on semmoset mustat, aivan parhaat erityisesti asuntovaunussa.

Ketunkivi kirjoitti...

Eipä kestä, mukavaa että hillo maistui. Se kannattaakin syödä aika pian pois, sillä pekaanipähkinä ei rasvaisena aineksena säilyne määrättömästi.
Jukka

sauvajyvänen kirjoitti...

Samaa mieltä kaikkien kanssa :)

Marja kirjoitti...

Kiva, että väri oli mieluisa, miellytti kyllä omaakin silmää :). Vihreitä kuteita hipelöin myös, mutta eivät olleet yhtäherkullisia kuin tuo violetti.

sauvajyvänen kirjoitti...

Marja, tuo oli kyllä ihan nappi valinta. Ja niin kaunis Illusian kanssa, samoin mustan Teeman :) Kiitos vielä!