Toinen erä villisian kylkiluita tuli tehtyä mökkiolosuhteissa (=ei ollut chilejä, aijai). Keitin 1.5 kg luita sipulilla, porkkanalla, lisptikalla, suolalla, pippureilla ja katajanmarjoilla maustetussa vedessä noin 90 minuutin ajan. Sen jälkeen laitoin ne marinoitumaan muutamaksi tunniksi (yön yli olisi optimi) marinointiliemeen:
3 dl Coca-Colaa
1 dl rypsiöljyä
½ dl soijaa
2 rkl tummaa balsamico-etikkaa
1 rkl Worchester-kastiketta
1 rkl paprikamaustetta
valko-, musta- ja viherpippuria
Tabascoa ja savu-tabascoa
Sen jälkeen grillasin luut kuumassa grillissä vajaan puolen tunnin ajan ja sivelin marinadilla aina kääntäessä. Hyvää sormiruokaa, yhdet parhaat kylkiluut mitä olen syönyt. Marinointilientä jäi yli, taitaa mennä huomisille possun grillikyljyksille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti