perjantai 14. kesäkuuta 2013

Sauvajyvänen 2 v


Maatiaisperennapenkki kukassa
Tasan 2 v sitten aloitin tämän blogin. Paljon on tapahtunut sinä aikana, ja toisaalta kaikki on ihan samanlaista kuin ennenkin. Kiirettä on pitänyt edelleen, ja monesta mukavasta on pitänyt kieltäytyä kiireeseen vedoten, tosin on sitä ehtinyt tehdä myös paljon mukavaa. Työkuviot ovat edelleen yhtä sekavat kuin ennenkin, opintoja en enää sentään tee (sain niiden ravitsemustieteiden perusteiden lisäksi myös kasvatustieteet tehtyä, kummastakaan ei tainnut loppujen lopuksi olla mitään hyötyä).

Kevään aikana olen miettinyt blogin lopettamista, mutta täällä edelleen ollaan, ainakin jollain tapaa. Kävijämäärissä tapahtui viime vuoden aikana huima harppaus; minusta ainakin on hienoa, että tälläisellä pienellä riippumattomalla tavallisella blogilla on kymmenisen tuhatta käyntiä joka kuukausi, juhlakuukausina vieläkin enemmän. Vaikka pienesti ja vaatimattomasti edelleenkin mennään - en ole uudistanut blogia, eikä sellaista taida olla näkyvissäkään, olen edelleen se jämähtäjä - niin kyllähän noissa kävijämäärissä on jo muitakin kuin sukulaisia ja työkavereita, hih.

Mysi Lahtisen punajuuripastos on blogin katsotuin resepti, monta tuhatta klikkausta. Hyytelöt ovat suosittuja myös, samoin tietyt peruslihajutut kuten jääpaisti ja ulkofile. Rusinasoppakin keikkuu edelleen kärkipäässä. USA ja Venäjä ovat ne maat, joista löydetään blogiin, muista maista vähemmän.

Tähän aikaan vuodesta vapaa-aikaa vie palstaviljely, se savimaa todellakin tarvitsee aikansa. Toissapäivänä kitkin kaksi tuntia, pääsin puoleen väliin palstaa, eilen kärräsin kaksi tuntia multaa ja hiekkaa, suuri kiitos kaupungille palsta-alueen viereen tulleista multa- ja hiekkakasoista. Sama homma jatkuu huomenna, tämänpäiväinen sade pitää huolen että tietää kärräävänsä jotain.

Kaksi vuotta bloggaamista on jo enemmän kuin ajattelin, mutta enää en ajattele mitään ;)

Vihreää kasvamassa talvivarastoon


16 kommenttia:

Campasimpukka kirjoitti...

Onnea kaksivuotiaalle! :)

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea synttäreiden johdosta! Älä vaan lopeta, pitäähän sitoutumattomalla semianonymillä tiedetädillä olla blogisisko ;).

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitos! Joo, niinhän se on :D Ei meitä montaa ole, mutta kaksikin riittää ;)

Ulla kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää!

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitos!

Tuplaespresso kirjoitti...

Onnea synttärisankarille :)

Ankerias Vipunen kirjoitti...

Onnea Sauvajyvänen! Hyvä kun et lopettanut, sillä savimaan tarinakin on vielä ihan kesken.

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitoksia kummallekin. Ankerias, oikeassa olet, savimaa on savimaata ainakin seuraavan 10 v. Vaikka tämä vuosi on ollut ihan paras maanparannuksen suhteen, kun olen kärrännyt omaa multaa niin paljon, ja nyt vielä tuota kaupungin tuomaa multaa ja hiekkaa. Ja kohta lähden jatkamaan :)

Nanna kirjoitti...

Onnea Sauvajyvänen 2 vuotta! Ensiksi tuli mieleen, että mitä, virhe, vasta 2 vuotta? Mutta sitten tajusin, että no enhän minä itsekään ole kuin 3v, tuntuu vaan niinkun tämä blogi olis ollu osa itteä AINA.

Ja niinkuin olen ennenkin tainnu sanua, sä oot yksi suosikeistani juuri siksi koska oot prikulleen sellainen kun oot. En odottele uudistuksia! Kunhan pysyt aalloilla!

Hienot 2v. onnittelut!

Tusla kirjoitti...

Onnea! Uudistuksia en kaipaa, täällä on aina hyvä meininki. Juuri tällaisenaan. :)

Jael kirjoitti...

Onnea blogisynttäreiden johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä kotona on juuri kaksi vuotta täyttänyt ja olen moneen kertaan miettinyt, että tuohan on ihan paras ikä ;-). Onnea!! Sun blogia on tosi kiva seurata ja toivon, että tarmoa (ja aikaa)riittää jatkamiseen. Enkä voi kuin ihastella sun ruokien monipuolisuutta.

Kiitos, muuten kauniista sanoistasi kirja-arvostelu- postauksessa. Ihanaa kun joskus osuu nappiin.

Ex-naapuri

Hiidenuhma kirjoitti...

Onnea kaksivuotiaalle!

Kotiharmi Kokkaa kirjoitti...

Paljon onnea kaksivuotiaalle! Tykkään linjastasi :)

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitoksia edelleen onnitteluista ja kauniista sanoistanne. Ja juu, uudistuksia ei ole luvassa todellakaan ;)

Ja ex-naapuri, 2 v tosiaan on hyvä ikä. Ja aina vaan paranee ;D Muistankin muuten, että se rotinarinkeli oli ihan ensimmäisiä postauksia mitä minulla oli...