tiistai 14. kesäkuuta 2011

Ei yhtään ruukkua sisällä

Maaliskuu 2011
Tässä sitä ollaan, ensimmäinen kirjoitus  ensimmäiseen blogiini, kieltämättä aika jännää. Ja juhlan aiheena on se, että viimeinenkin istutusruukku on siirtynyt sinne minne kuuluukin, eli odottamaan ensi kevättä ulkovarastoon, ja kaikki kasvit ovat vihdoinkin ulkona. Keittiö ehti olla pari kuukautta täynnä ruukkuja, kaatuilevia tomaatintaimia, kukkivia chilejä ja katkeilevia kesäkurpitsoja. Mutta ei enää. 

Maaliskuussa oli aika kaivaa istutushylly esiin ja tarkoitus aloittaa vaatimattomasti. Kuinka ollakaan, taas lähti vähän lapasesta, ja ruukut valtasivat koko keittiön ja toukokuussa oli jo melkoinen viidakko edessä ja tomaatin tuoksu leijui koko kodissa. Mutta mikä ihana autius onkaan edessä nyt, kun kaikki ovat onnellisesti ulkona. Satoa odotellessa...
Toukokuu 2011

2 kommenttia:

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Meillä kaikki taimet ovat vielä paljon pienempiä! Ja yksi kurkku kuolikin...

sauvajyvänen kirjoitti...

Minulla katkesi pari tomaattia kun tungin niitä puolentoista metrin pituisia hujoppeja ruukkuihin. Lisäksi (taas) katkesi pari kesäkurpitsaa kuljetuksen aikana, sekä pari kuoli ruukkuun siirron jälkeen. Minun taimet saavat liian vähän valoa, ja siksi kasvavat hentoa pituutta liikaa.

ps. Ja kiitos ensimmäisestä kommentista :)