torstai 2. huhtikuuta 2015

TV-ohjelmasuosituksia: tiedettä ja puutarhaa

Minä olen aina pitänyt hyvin toimitetuista tiededokumenteista, etenkin sellaisista, joissa mielenkiintoinen juontaja tekee yllättäviäkin huomioita esiteltävistä ilmiöistä. Jos joltakulta on mennyt ohi, niin osataan sitä Suomessakin tehdä mielenkiintoisia tiedesarjoja. Nimittäin vielä on mahdollisuus nähdä uuden MTV.doc: Suomen tulevaisuus -sarjan pilottijakso perjantaina 3.4. klo 11.45 ja Katsomossa vielä vajaan kahden kuukauden ajan. Sarjassa akatemiaprofessori Howy Jacobs vie meidät erilaisten ilmiöiden ja suurten haasteiden äärelle. Pilottijakso on siis esitetty nyt, ja sarja jatkuu uusin mielenkiintoisin jaksoin tammikuussa 2016. Suosittelen lämpimästi katsomaan ohjelman!

Toinen suosittelemani ohjelmasarja on alkamassa ensi viikon tiistaina, 7.4. Tällöin nimittäin alkaa sarja Suomen kaunein piha. Sarjassa päästään tutustumaan 24 upeaan ja erilaiseen pihaan ja puutarhaan. Erityisesti odotan toista jaksoa, joka esitetään 14.4. Tällöin esittelyvuorossa on nimittäin Kielometsän upea puutarha. Kuulun niihin onnekkaisiin joka on saanut vierailla siellä, ja voin kertoa että sen upeampaa ja tunnellisempaa paikkaa saa hakea. Kielometsä on postannut ohjelmasta myöskin. Olen etuoikeutettu myös siinä mielessä, että olen saanut useammankin kasvin sieltä, mm. mökille siirretystä karhunvatukasta on jo ensimmäiset kouralliset syöty. Seljankukan ja karviaisen satoa vielä odotetaan. Näistä ja muutamasta muustakin upeasta kasvista postaan jossain vaiheessa lisää.

Muistakaa asettua television ääreen!

2 kommenttia:

Campasimpukka kirjoitti...

Laitoin muistutuksen tuosta puutarhaohjelmasta, etten missaa sitä :)

sauvajyvänen kirjoitti...

Minäkin kirjoitin kalenteriin, ettei vaan mene ohi.

Ja jos joku missasi elokuvan Paahtis (Toast) pari viikkoa sitten, niin tiedoksi että se alkaa puolen tunnin päästä klo 10 Teemelta.