perjantai 19. huhtikuuta 2013

Merellinen pitsa



Nyt on palattu työmatkalta ja palaudutaan vaihteeksi vähän kiireemmästä työrupeamasta ennen seuraavaa (maanantaita). Tähän väliin on hyvä tehdä jotain helppoa ja nopeaa pikaruokaa perheelle, ja pitsahan on juuri sopivaa perjantaihin. Pitsaan saa laitettua kaikenmaailman jämiä jääkaapista ja pakastimesta, joita kertyy etenkin silloin kun ei ole kotona käyttämässä niitä. Pitsassa sinänsä ei ole paljoa mitään postattavaa, paitsi näköjään jos siihen käyttä hirveä tai lehtikaalia... 

Tai jos haluaa kertoa, että merelliseen pitsaan löytyy lähempääkin kalaa kuin 100 gramman purkkiin pakotettua tonnikalaa (kuka muistaa biisin Tule apuun Anja?). Tällä kertaa käytin savusilakkaa, hyvin toimi, suosittelen. Kannattaa ottaa mätipussit talteen ja käyttää nekin pitsaan, niistä tulee mukavaa suutuntumaa.

Jokainen sai koota oman pitsan. Minä laitoin omaani normaalin tomaatin ja juuston lisäksi

savusilakkaa
savusilakan mätipusseja
jättikatkarapuja
sinisimpukoita
kaprista

Paistettiin 250 asteessa ja syötiin kylmän maidon kanssa.


Ei kommentteja: