maanantai 6. helmikuuta 2012

Hedelmäinen kalkkunakastike

Taas yksi suorastaan nolottavan helppo ja nopea kastike pakastimessa olevasta kypsästä lihasta. Toki voi käyttää mitä vaan lihaa, ja aloittaa sen ruskistamisella.

öljyä
½ hopeasipulia (voisi olla enemmänkin, tuo vaan jäi eilisistä hampurilaisista)
300 g kalkkunaa
1 dl mangochuthneyta (tai vajaa)
2 mandariinia
1 omena
1 dl vettä

Kuullota sipulia hetki öljyssä. Lisää pilkottu kalkkunanliha, lisää joukkoon mangochuthey, pilkotut mandariinlohkot ja pienitty omena. Anna hautua hetken aikaa, lisää vähän vettä jos tuntuu liian paksulta. Syödään riisin kanssa.

2 kommenttia:

Campasimpukka kirjoitti...

Riittoisa se sinun kalkkunasi:)

sauvajyvänen kirjoitti...

Voi, sitä on vielä vaikka kuinka moneksi ruuaksi pakastimessa. Arkikokkailujen pelastus.