torstai 6. helmikuuta 2014

Kyyhkypasta


Tämä on nopea pikaruoka kyyhkypadan jämistä. Kun rintalihat on leikattu irti rangoista, jää luihin vielä lihaa kiinni. Se kaikki kannattaa irroittaa tarkasti ja käyttää myöhemmin vaikka pastakastikkeeseen. Minulla jäi vähän kyyhkylle keitettyä kastikettakin yli, joten yhdistin ne nopeaksi pastakastikkeeksi.

hyvää pastaa

kypsää kyyhkyä
kastiketta (jos on jäänyt yli)
sopiva määrä tiivistettyä kyyhkylientä

Keitä pasta melkein kypsäksi. Lämmitä samaan aikaan pienessä kattilassa kyyhkyn jämät, kastikkeen jämät ja muutama ruokalusikallinen tiukaksi keitettyä kyyhkylientä. Valuta vesi pois pastasta, kaada kastike joukkoon ja anna pastan imea vähän makua itseensä. Vähän parmesania päälle ja herkullinen pikaruoka on valmis. Nopeaa ja todella maistuvaa, ei ihan jokapäiväistä herkkua. Tämän ruuan tekemiseen meni aikaa alle vartti.

2 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Aikamoinen luksuspasta... :)

sauvajyvänen kirjoitti...

Jep, olisiko sitä paljon puhuttua arjen luksusta ;D