Tämä on nopea pikaruoka kyyhkypadan jämistä. Kun rintalihat on leikattu irti rangoista, jää luihin vielä lihaa kiinni. Se kaikki kannattaa irroittaa tarkasti ja käyttää myöhemmin vaikka pastakastikkeeseen. Minulla jäi vähän kyyhkylle keitettyä kastikettakin yli, joten yhdistin ne nopeaksi pastakastikkeeksi.
hyvää pastaa
kypsää kyyhkyä
kypsää kyyhkyä
kastiketta (jos on jäänyt yli)
sopiva määrä tiivistettyä kyyhkylientä
Keitä pasta melkein kypsäksi. Lämmitä samaan aikaan pienessä kattilassa kyyhkyn jämät, kastikkeen jämät ja muutama ruokalusikallinen tiukaksi keitettyä kyyhkylientä. Valuta vesi pois pastasta, kaada kastike joukkoon ja anna pastan imea vähän makua itseensä. Vähän parmesania päälle ja herkullinen pikaruoka on valmis. Nopeaa ja todella maistuvaa, ei ihan jokapäiväistä herkkua. Tämän ruuan tekemiseen meni aikaa alle vartti.
sopiva määrä tiivistettyä kyyhkylientä
Keitä pasta melkein kypsäksi. Lämmitä samaan aikaan pienessä kattilassa kyyhkyn jämät, kastikkeen jämät ja muutama ruokalusikallinen tiukaksi keitettyä kyyhkylientä. Valuta vesi pois pastasta, kaada kastike joukkoon ja anna pastan imea vähän makua itseensä. Vähän parmesania päälle ja herkullinen pikaruoka on valmis. Nopeaa ja todella maistuvaa, ei ihan jokapäiväistä herkkua. Tämän ruuan tekemiseen meni aikaa alle vartti.
2 kommenttia:
Aikamoinen luksuspasta... :)
Jep, olisiko sitä paljon puhuttua arjen luksusta ;D
Lähetä kommentti