tiistai 31. tammikuuta 2012

Gorgeous blogger-tunnustusSain blogihistoriani ensimmäiset tunnustukset Ankerias Vipuselta, kiitokset sinne. Olin ihan otettu asiallisesta perustelusta :) Vastaan nyt ensimmäisenä Gorgeous blogger-tunnustuksen mukana tulleisiin kysymyksiin kuivan asiallisesti (toinen tunnustus tulee myöhemmin):

1. Koska aloitit blogin? 2011 kesäkuussa, eli olen melko myöhäisherännäinen

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee? Tällä hetkellä ruokajuttuja eniten, keväämmällä puutarhaan ja viljelyyn liittyviä juttuja tulee taas lisää, keväästä syksyyn taitaa olla aika 50-50. Käsitöitä mahtuu joukkoon silloin tällä jokunen, toivottavasti tulevaisuudessa enemmän.

3. Mikä tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden? Heh, se on tylsän keskinkertainen. Vailla edes yritystä mihinkään huippuun.

4. Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen? Tähän kopioin pätkän tuosta vieressä olevasta Mitä, miksi, mitä tekstistä (copy-pastaaminen rulettaa): "Aloitin blogin pitämisen keskellä ehkä hektisintä elämänvaihetta. Minulla oli tunne, että on miljoona asiaa, mitä pitää tehdä ja en saa tehtyä mitään. Ja että elämässä on vaan tylsiä pakko-tehdä-juttuja eikä mitään kivaa. Vaikka koko ajan tiedostin, että oikeasti asiat ovat hyvin, ja teen paljon paljon kivojakin juttuja, ainakin pienesti. Ajattelin, että jos dokumentoin niitä mukavia asioita, tai yleensäkin jotain, jotenkin, niin voin kelata aina tarvittaessa taaksepäin,  ja todeta että hei, teinhän tuonkin, sainhan tuonkin tehtyä. Ja juuri niin on käynyt. Hektinen vaihe jatkuu, mutta toivottavasti ei loputtomiin."

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Olisi kiva jos kuvat olisi parempia. Mutta asia on täysin konditionaalissa.


Ja nyt tämä tunnustus pitää siirtää eteenpäin. Campasimpukka, ole hyvä! Ensinnäkin Campiksella on kertakaikkisen viehättävä blogi josta löytää jokaisen mahdollisen ja mahdottoman keittiövempaimen ihanine kuvineen päivineen. Ja ennen kaikkea, Campasimpukka on suurin innoittaja siinä, että jätin yksityset keittiökirjaprojektit ja siirryin julkiseen bloggailuun, kiitos siitä erityisestä!

Ei kommentteja: