
Kuitenkin olen ollut todella tyytyväinen kampanjaan ja siihen, että olemme saaneet tärkeälle asialle näkyvyyttä. Ja Campasimpukan (mikä mainio koonti aiheesta!) tavoin haluan kiittää suolaa&hunajaa- ja Soulkitchen-blogeja siitä, että nostivat kirjoitukseni FB-sivuille. Samalla kypsyi ajatus siitä, että sauvajyvänen tulee löytymään FB:sta piakkoin, heti jahka pääsen eroon hektisimmistä kiireistä (nyt Marsa Luukkonen saa hepulin, huomautan vaan että kyllä tiedän mitä sanat tarkoittavat). Jatkan samaa kampanjaa edelleenkin, tavoitteena päästä siihen nollaan, vaikka se ehkä epärealistiselta vaikuttaakin.
ps. muistaakseni leipää ei mennyt yhtään roskiin (tosin en ole varma olinko näkeväni yhden pussinpohjan, joka ehkä saattaa mennä HUOMENNA kompostiin).
ps. muistaakseni leipää ei mennyt yhtään roskiin (tosin en ole varma olinko näkeväni yhden pussinpohjan, joka ehkä saattaa mennä HUOMENNA kompostiin).
4 kommenttia:
Jäi kovasti kiinnostamaan, miten määrität hävikin. Olen kyllä aika varma, että pystyt hyödyntämään kaiken sellaisen, mihin minulla ei mielikuvitus riitä ;-)
Minulle hävikki on siis sitä mikä olisi menossa roskiin sillä hetkellä, jossen sitä jotenkin käyttäisi. En siis laskisi esim. pakastemarjoja hävikiksi, koska jos en käytä niitä tänään, voin ne käyttää ihan hyvin ensi viikolla tai jopa ensi vuonna ;)
Lupaan alkaa sun faniksi Facebookissa!
Kiva :)
Lähetä kommentti