perjantai 9. maaliskuuta 2012

Vielä yksi tunnustus

Sain Campasimpukalta blogi-tunnustuksen, joka on tarkoitettu pienille, ei niin suosituille blogeille. Minua kuudella lukijallani nauratti ajatus, että on tarkoitus muistaa blogeja, joilla on alle 200 seuraajaa. Totisesti näin on. Minä seuraan muutamia blogeja tarkkaan, ja useampia silloin tällöin. Tämä tunnustus menee nyt osin samoille jotka ovat jo saaneet sen, toivottavasti ei haittaa. Suosittelen myös tutustumaan kaikkiin noihin viereisestä palkista löytyviin blogeihin.

Ankerias Vipunen - on tainnut saada tämän moneen kertaan, mutta haluan muistuttaa kaikkia lukijoita tästä mainiosta, hyväntuulisesta ja monipuolisesta blogista. Monta juttua on tullut kokeiltua näiden kirjoitusten innoittamana.

Iskä kokkaa - blogi josta löytää arkiruokaa, hauskoja maateemoja ja kaikenlaista pohdintaa perheen arjenpyörittäjän näkökulmasta. Blogi johon koukutuin ensilukemalta.

Rouva Raadelmasta - elämänmyönteinen ja -makuinen blogi, josta löytyy reseptejä vaikka minkälaisiin ruokiin, sen lisäksi ajankohtaista pohdintaa kaikesta muustakin.
Sininentupa - kolmen lapsen äiti, joka elää lähes omavaraistaloudessa, kivoja kirjoituksia ruuasta, ruuan kasvatuksesta ja käsitöistä.

3 kommenttia:

mammukka kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :) Vähän veti suupieliä hymyyn tuo "lähes omavaraistaloudessa". Voi voi, olen niin harmittavan kaukana siitä vielä. Mutta yritetään :D

Ankerias Vipunen kirjoitti...

Kiitos Sauvajyvänen:) Oli valtaisan kivasti sanottu. Oon ihan otettu:):):) ja hyväntuulinen kun on nyt näin kehuttu:)

sauvajyvänen kirjoitti...

mammukka, yritystä tuntuu olevan paljon enemmän kuin suurimmalla osalla. Kiva on seurata tarkkaa taloudenpitoasi joka tapauksessa.

Ankerias, hyvä olla hyväntuulinen heti lauantaiaamusta :)