keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Voileipägrilli ja iltapala

Voileipägrillillä saa hyvän iltapalan nopeasti. Kuvan leivissä on välissä sitä mitä kaapista löytyy, eli toisessa metukkaa ja Toholammin itkevää mustaleimaa (Valion) ja toisessa Sain Aguria ja raastettua kotimaista päärynää. Hyviä kumpainenkin, jostain kumman syystä mieleen tulee Ruokablogi Pallolaajennus.

4 kommenttia:

mammukka kirjoitti...

Olen ssanut voileipä grillin vuosia sitten joululahjaksi ja aina välillä muistan sen ja herkulliset leivät. Meillä ei vaan tuo miesväki ymmärrä ollenkaan lämpimien leipien herkullisuutta.
En viitsi ihan kovin usein itselleni väsätä.

sauvajyvänen kirjoitti...

Minun tulee tehtyä ihan itsellekin, kun tulevat niin nopeasti. Meillä tosin nämä ovat miehenkin suurta herkkua, mutta lapsille ei maistu.

Campasimpukka kirjoitti...

Teemme joskus samantapaisia leipiä paahtimessa, toin joskus rapakon tapaa pusseja, joissa leipä täytteineen tungetaan paahtimeen. Ekoilla kerroilla seisoin visusti vieressä, sillä tuntui vähintään epäilyttävältä laittaa muovista (mitä materiaalia onkaan?) pussia leivänpaahtimeen:) Hyvin toimii, kuopus meillä etenkin tuunaa täyteleipiä ajoittain, jos on paahtista hankittuna.

sauvajyvänen kirjoitti...

Me ostimme voileipägrillin yhdestä isosta alennuksesta alle kympillä, mielestäni oli edullinen.