maanantai 23. tammikuuta 2012

Helppo kalkkunakastike

Aneemisen näköinen ruoka, mutta maukas
Tein helpon ja nopean kalkkunakastikkeen spagetin kanssa syötäväksi. Lapset tykkäsivät kovasti. Ja minä, kun sain ruuan niin nopeasti pöytään, samassa ajassa mitä kului pastan valmistumiseen.

hanhenrasvaa
1 punasipuli
2 dl kalkkunanpaistolientä
2 dl kermaa
vehnäjauhoa
500-700 g kalkkunanrintaa pilkottuna
sitruunaraastetta, parmesania

Kuullota sipuli hanhenrasvassa (tai voissa tai öljyssä). Lisää liemi ja kerma, suurusta halutessa vehnäjauholla. Lisää liha ja anna hautua sen aikaa, että spagetti on kypsää. Raasta päälle sitruunankuorta ja parmesania. Ekaluokkalainen ihastui sitruunankuoreen niin, että se loppui kesken.

2 kommenttia:

Ankerias Vipunen kirjoitti...

Moikka Sauvajyvänen! Laitoin sulle nyt tällaiset hauskat tunnustukset, Sweetest blog ja Gorgeous blogger. Toivottavasti tykkäät!

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitos! pitääpä vastata jahka ehdin.