sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kaulaliina ja myrskytuhoja mökillä

Heti alkuun pitää todeta, että otsikko on raflaavampi mitä todellisuus todellisuudessa on. Mökillä oli kaatunut vain yksi halava, ja sekään ei mökin päälle. Sama halava, joka vieruskaverinsa kanssa sai isältä kesällä kaatotuomion, ja jonka paikalle istutetaan pensaskirsikoita keväällä. Niin, ja vanhan mökin katolta oli savupiipun suojus lentänyt maahan. Onneksi siinä kaikki.

Ekaluokkalainen on käyttänyt minun vanhaa lapsuusajan kaulaliinaa tähän saakka, joten ajattelin tehdä hänelle ihan oman. Liina on tehty Novitan Teddy-langasta puikoilla 8. Loin 15 silmukkaa, kudoin aina oikein sopivan mittaiseksi. Lankaa meni n. 140 g.

Lanka on ostettu jokunen vuosi sitten, enää en nähnyt sitä Novitan sivuilla. Harmi jos lankaa ei ole enää saatavilla, sitä oli mukava ja nopea kutoa ja ennen kaikkea lapsi tykkää todella paljon. Pikkuveli haluaa sinisen kaulaliinan, joten lankakaupoille on päästävä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi selvisitte noin vähillä tuhoilla.

Toivottavasti löytyy ainakin joku Teddyä vastaava lanka. Kiva tehdä välillä töitä, jotka valmistuu helposti ja nopeasti. Nimim. siivosin juuri omaa lankakoriani ja kauhian paljon löytyi keskeneräisiä...

sauvajyvänen kirjoitti...

Minulla on sellainen määrä keskeneräisiä etten aio edes laskea niitä. Jonkin verran olen keksinyt uusiokäyttöä niille, mutta en kaikille.

Hiidenuhma kirjoitti...

Lohdullista tietää, että muillakin on niitä keskeneräisiä kudetöitä.

sauvajyvänen kirjoitti...

Ei tunnu keskeneräiset työt loppuvan, vaikka miten niitä saa valmiiksi. Taitaa Punaisen kuningatteren hypoteesi sopia tähänkin :)