Aneemisen näköinen ruoka, mutta maukas |
Tein helpon ja nopean kalkkunakastikkeen spagetin kanssa syötäväksi. Lapset tykkäsivät kovasti. Ja minä, kun sain ruuan niin nopeasti pöytään, samassa ajassa mitä kului pastan valmistumiseen.
hanhenrasvaa
1 punasipuli
2 dl kalkkunanpaistolientä
2 dl kermaa
vehnäjauhoa
500-700 g kalkkunanrintaa pilkottuna
sitruunaraastetta, parmesania
Kuullota sipuli hanhenrasvassa (tai voissa tai öljyssä). Lisää liemi ja kerma, suurusta halutessa vehnäjauholla. Lisää liha ja anna hautua sen aikaa, että spagetti on kypsää. Raasta päälle sitruunankuorta ja parmesania. Ekaluokkalainen ihastui sitruunankuoreen niin, että se loppui kesken.
2 kommenttia:
Moikka Sauvajyvänen! Laitoin sulle nyt tällaiset hauskat tunnustukset, Sweetest blog ja Gorgeous blogger. Toivottavasti tykkäät!
Kiitos! pitääpä vastata jahka ehdin.
Lähetä kommentti