lauantai 20. lokakuuta 2012

Huovutettu kännykkäsuoja

Ajattelin aloittaa työhuoneen kimppuun käymisen lankakerä kerrallaan. Tälläinen kännykkäkotelo syntyi yhdestä vähän vajaasta vihreästä Huopanen-lankakerästä Vain elämää-ohjelman aikana. En enää muista miksi olin ostanut tuon langan, saattaa olla että pelkästään värin takia, tai sitten oli joku suunnitelma mitä en enää muista.

Sain uuden työpuhelimen, ja nyt minulla on käsilaukussa pyörimässä kaksi kosketusnäyttöpuhelinta (mikä sana!). Olin vähän huolissani että niille käy jotain, joten ajattelin virkata niille pehmeän suojuksen. Virkkasin ketjusilmukoita sopivan määrän (4X leveämmän mitä puhelimen leveys) ja suljin ketjun. Aloin virkata sylinteriä ylöspäin siihen asti kunnes lanka oli lopussa, vähän yli 2X korkeus. Sitten virkkasin pohjan kiinni ja ompelin koristekuvion. Laitoin pussin sisään muovia ja huovutin 40 asteen kirjo-ohjelmassa. Pesun jälkeen muotoilin pussin sovivaksi ja annoin kuivua.

Nyt kelpaa pitää kahta puhelinta selät vastakkain pussissa, ja saavat pyöriä laukussa ihan rauhassa.Aika paksu tuo kotelo on, katsotaan jääkö pysyvään käyttöön. Ehkä seuraavan voisi tehdä ilman huovuttamista.

ps. Sauvajyvänen löytyy nyt Facebookista.  Saa käydä tykkäämässä :)

Ei kommentteja: