Taas yksi suorastaan nolottavan helppo ja nopea kastike pakastimessa olevasta kypsästä lihasta. Toki voi käyttää mitä vaan lihaa, ja aloittaa sen ruskistamisella.
öljyä
½ hopeasipulia (voisi olla enemmänkin, tuo vaan jäi eilisistä hampurilaisista)
300 g kalkkunaa
1 dl mangochuthneyta (tai vajaa)
2 mandariinia
1 omena
1 dl vettä
1 dl vettä
Kuullota sipulia hetki öljyssä. Lisää pilkottu kalkkunanliha, lisää joukkoon mangochuthey, pilkotut mandariinlohkot ja pienitty omena. Anna hautua hetken aikaa, lisää vähän vettä jos tuntuu liian paksulta. Syödään riisin kanssa.
2 kommenttia:
Riittoisa se sinun kalkkunasi:)
Voi, sitä on vielä vaikka kuinka moneksi ruuaksi pakastimessa. Arkikokkailujen pelastus.
Lähetä kommentti