
Otin myös viimeisen ufo-kesäkurpitsan käyttöön. Se kieltämättä oli ehkä parhaat hetkensä ohittanut, mutta chiliöljyssä paistaen siitä sai oivan lisän pastalle. Tavallinen, tai mikä tahansa, kesäkurpitsa sopii varmasti ihan yhtä hyvin. Muistoja kesästä, olkaa hyvä:
chiliöljyä
pala ufo-kesäkurpitsaa pieninä paloina
kourallinen pari lehtikaalia
valkosipulia
![]() |
Tässä oli hyvä paikka alkaa kaivaa. |
pastaa
parmesaania
sitruunankuorta raastettuna
suolaa
Kuullota kesäkurpitsaa ja ja lehtikaalia reilussa öljytilkassa ja valkosipulissa. Samaan aikaan keitä pasta sopivan kypsäksi. Valuta siitä vesi, sekoita kasvikset joukkoon, raasta parmesaania ja lisää sitruuruunankuorta. Aika hyvää, suorastaan kesäistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti