Sitrusmehuja tuli väännettyä aamulla enemmänkin, ja kakkua varten olin varannut ylimäärin passion-hedelmiä. Päätin yhdistää nämä kaksi kiisseliksi. Todella harvoin keitän mitään muita kuin marjakiisseleitä, mutta aina joskus tulee kokeiltua jotain eksoottisempaa vaihtoehtoa. Tämä ei ole kovin makea kiisseli, sokeria voi toki lisätä, etenkin jos haluaa tarjota kiisselin jälkiruuaksi. Loraus jugurttia tai kermaa sopisi myös lisänä hyvin.
3 klementiiniä
4 passionhedelmää
1 rkl sokeria (vähän reilu)
7 dl vettä
2 rkl perunajauhoa
Purista klementiineistä mehu ja korverra hedelmäliha passioneista. Minulla tuli 2 dl nestettä näistä. Laita ne kattilaan, lisää vesi ja sokeri. Anna kiehahtaa, sekoita joukkoon vesitilkkaan sekoitettu perunajauho. Ripottele kiisselin pinnalle vähän sokeria ja anna jäähtyä kannen alla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti