keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Karviais-pinaatti-smoothie

Kun kerran ulkona ei viherrä, niin pitää laittaa vihertämään sisällä. Pakastimessa on vielä monta pikkupussillista vihreää karviaista soseutettuna, vähän sokeria lisänä. Sose on ihan parasta mannapuuron kanssa, jugurtin ja viilin kanssa. Ja mukavan raikasta juomasekoituksissa. Tein nopean ja hyvän juoman seuraavasti (yksi annos):

kourallinen pinaattia
1 dl kohmeista karviaissosetta
2 rkl turkkilaista jugurttia
vettä riittävästi

Surraa kaikki hyvin sekaisin tehosekoittimessa. Nauti vihreydestä sisältä päin.

ps. Eipä ole koskaan ole ollut tomaatit näin pieniä ja huonosti itäneitä tähän aikaan vuodesta. Kylmää on ollut ikkunalla, todella kylmää. Eikä tuo räntäsade paljoa ole loistanut kasveille.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihanan värinen smoothie. Kevään vihreä on yksi lempiväreistäni.

Campasimpukka kirjoitti...

Ihan samaa minäkin tulin sanomaan, kauniin väristä juomaa. Usein nämä viherjuomat näyttävät sammalleelta tai sammakonkudulta:) Tuota ottaisin ilomielin ison lasillisen!

Ankerias Vipunen kirjoitti...

Tuollainen vitamiinipommi hellii takuulla kroppaa ja kauniit värit piristää mieltä. Sunnuntaiksi on luvattu +17°C väitti joku. Siitä tomaatit varmasti piristyisivät.

sauvajyvänen kirjoitti...

Sunnuntaille on tosiaan ennustettu mukavaa säätä, toivottavasti pitää paikkansa, siis se ajoitus. Nätti väri minustakin oli, jugurtti tekee siitä hauskasti pastellin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat raaka-aineet, kuullostaa hyvältä yhdistelmältä!

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitos ssiiri kun kommentoit, pitääkin tehdä tätä taas, sopivasti on pinaattia jääkaapissa :)