sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Lomasuunnitelmia


Tapasin ystävääni tuossa päivänä muutamana ravintola Vinkkelissä. Juttelimme kaikesta mahdollisesta, myös lomasuunnitelmistamme. Alkoi ihan naurattaa, sillä meillä oli lähes identtiset lomasuunnitelmat. Saatoimme myös olla lähes identtisessä uupuneessa ja univelkaisessa tilassa.

Minun suunnitelmat tälle lomalle ovat seuraavanlaiset:

1. Nukkuminen
2. Lukeminen
3. Ei minkään tekeminen
4. Ehkä kutominen (neulominen toisilla murrealueilla)
5. Pienet kotimaanmatkat, kohteina esim. Juva, Järvenpää/Tuusula ja Miehikkälä

Lomaan kuuluu myös tietysti se sellainen normaali arjen puuhastelu mitä ei ole viime aikoina ehtinyt tehdä, kuten siivoaminen, kitkeminen ja hyvän ruuan valmistaminen. Sellainen loma suunnitelmissa, taitaa olla aika erilainen kuin muiden suunnitelmat keskimäärin.


ps. Kyllä on Vinkkeli lempiravintoloitani Helsingissä tällä hetkellä. Kuinka nautinkaan valkoisista pöytäliinoista, kauniista kattauksesta ja täydellisesti ruokiin sopivista viineistä sen upean ruuan lisäksi. Ei ole "rustiikkisia" eripariruokailuvälineitä, tylsiä veitsiä tai käyneeltä mehulta maistuvia alku-luomu-biodnaaminen-vain200pulloa-viinejä.

2 kommenttia:

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Täydelliset lomasuunnitelmat!

sauvajyvänen kirjoitti...

Eikö olekin ;) Ja hyvin on alkanut, tänään olen kitkenyt kasvimaan, lukenut yhden kirjan loppuun, tiskannut, tehnyt ruuan ja nukkunut hyvät päikkärit. Aika täydellistä. Niin ja pelannut tietysti mölkkyä.