Kokeilin tänä vuonna kasvattaa neljää erikoisempaa perunaa, kahta lajiketta nostin nyt mökkivierailuille. Violetta on suht kiinteä, oikeasti sinisenvioletti peruna, joka säilyttää värinsä myös keitettynä. Maku on ihan kelvollinen, toisin kuin vaikka Blue Kongolla. Tätä saatan kasvattaa ensi vuonnakin, sen verran hyvää tämä salaatti oli. Tein nyt ihan yksinkertaisen salaatin palstalta nostetusta perunasta ja sipulista.
Violetta perunaa
Violetta perunaa
pari sipulia varsineen
hyviä kapriksia
hyvää öljyä
siideriviinietikkaa
suolaa
sokeria
sinappia
Keitä perunat kypsäksi. Anna niiden vähän jäähtyä, pilko ne ja sipulit kulhoon, lisää hyviä (mielellään öljyyn säilöttyjä) kapriksia. Sekoita kastikkeen aineet sekaisin, ja sekoita salaatin joukkoon. Hyvä ja ennen kaikkea mielenkiintoisen näköinen salaatti grillatun kasslerin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti