torstai 27. joulukuuta 2012

Joulun kirjalahjat


Tänä vuonna joulun kirjalahjat osuivat todella nappiin (toisin kuin viime vuonna). Näköjään kun itse ostaa, saa mitä sattuu tulemaan. Kollega suositteli Magnolia bakeryn leivontakirjaa, ja niinpä sitten tilasin sen Amazonilta, ja kyllä kannatti. Tästä tullaan tekemään vielä monenlaista herkkua, kirjasta löytää monenlaisia jenkeistä tuttuja leivonnaisia ja paljon uuttakin. Ainoa miinus kirjasta on siinä, että kuvia olisi voinut olla enemmänkin.

Toinen lahja oli Elina Lappalaisen Syötäväksi kasvatetut. Kirjasta on jo sanottu suunnilleen kaikki oleellinen, ja minä tyydyn sanomaan että suosittelen tätä kirjaa kaikille. Paljon oli tuttua asiaa, mutta paljon oli uuttakin. Toivon että mahdollisimman moni lukisi tämän kirjan ja miettisi omia kulutustottumuksiaan. Kuten on nähty, kuluttajilla on valtaa niin halutessaan, sekä hyvässä että pahassa. Koitetaan käyttää sitä valtaa hyvään!

5 kommenttia:

Campasimpukka kirjoitti...

Minä en ole vielä lukenut tuota Syötäväksi kasvatetut-kirjaa. Kuten mailissa kerroin, sain lahjaksi keittokirjan, jota ei ole. Siis sen matkalle kadonneen, toivottavasti se joskus saapuu :)

mammukka kirjoitti...

Minä sain myös kaksi kirjalahjaa ja toinen niistä oli tuo Syötäväksi kasvatetut. En ole kyllä jaksanut kuin vähän selata kun olen ollut niin kipeä :(

sauvajyvänen kirjoitti...

Campasimpukka, toivotaan että lahja saapuu pian. Minä luin tuon kirjan eilen, paljoa muuta ei sitten tullut tehtyäkään.

Mammukka, toivotaan että paranet pian. Kirja on kyllä nopealukuinen, eli kun vauhtiin pääsee, ei siinä kauaa mene.

Tusla kirjoitti...

Hyvät kirjat olet sanut. Lappalsen kirja on jo tullut luettua, erinomainen. Magnolian paistoksia siis odotellessa,vesi kielellä! Itse sain pari Donnan kirjaa, vielä en ole ehtinyt ihan kauheasti selata, ovat tosi paksuja.:)

sauvajyvänen kirjoitti...

Minä luin eilen River Cottage Meat -kirjaa, ja siinä oli aika paljon samaa ajatusta, pohdinta viety vielä astetta paria syvemmälle. Mielenkiintoista lukea kirjat niin peräkkäin.

Nyt vaan odotellaan seuraavia juhlia että voi leipoa jotain kivaa tuosta kirjasta.