perjantai 7. kesäkuuta 2019

Prometheus-juhlat - Kutsut


Meillä vietetään tänä kesänä esikoisen Prometheus-juhlaa. Ensimmäinen Prometheus-leiri on järjestetty tasan 30 v sitten, samana vuonna kuin minä kirjoitin ylioppilaaksi, aloitin opiskelut ja mm. Berliinin muuri murtui.

Viikonloppuna askartelimme yhdessä esikoisen kanssa kutsut, toivottavasti posti ei ole hukannut niitä. Monien hyvien (ja huonojen) ideoiden jälkeen päädyimme eko-korttipohjiin, joiden lisäksi käytimme valmiita tarroja, vaaleaa kartonkia+paperia, printteriä sekä samaa lemmikkipaperia jota jäi esikoisen nimiäiskutsuista yli. Paperi on odottanut aarrelaatikossa sopivaa käyttöä, ja mikäs sen parempi tarve olisi, olkoonkin että välissä on kulunut melkein 15 v.

Prometheus-leiristä, eli protuleiristä, löytyy tietoa tuolta. Leirien suosio kasvaa tasaisesti ja joka vuosi rikotaan ilmoittautumisennätykset. Tänä vuonna kaikki leirit taisivat täyttyä n. kuukaudessa. Vapaaehtoisten ohjaajien pula on tällä hetkellä suurin rajoite jotta kaikki halukkaat pääsisivät leirille. Odotukset leirille ovat kovat, vaikka esikoinen vähän harmitteleekin, ettei heillä ole etukäteen yhteisiä tapaamisia kuten ripareilla.

Ei kommentteja: