torstai 21. helmikuuta 2013

Hiihtolomalaisten talven iloja


Tänä vuonna olemme hiihtoloman ihan kotosalla, vaikka ihan kaikki muut ovat Thaimaassa, Kanarialla, Lapissa, Ruotsissa, tai risteilyllä ainakin, näin siis tokaluokkalaisen mukaan. Mutta kivaa on kotonakin, etenkin kun kaikki muut ovat muualla! Talvi näyttää parastaan, tämä on ihan parasta aikaa vuodesta nyt. Lapset olivat jo yhden päivän merellä pilkillä isin kanssa, tosin kalaa ei tullut, mutta keksejä kului, reissu oli siis onnistunut.

Tänään oli ihan täydellinen talvi-ilma, aurinko paistoi kirkkaasti, lämmittää muuten jo, ja pakkasta oli sopivasti luiston kannalta. Löysimme ihan täydellisen mäen, joka on sopivan pitkä ja riittävän jyrkänloiva hyviin vauhteihin, vieressä on vielä hyvät lumipenkit ja -pöydät joissa kiipeillä ja hyppiä. Ja koko se pari tuntia mitä laskettiin mäkeä, oltiin ihan omineen. Minäkin laskin melkein yhtä monta kertaa kuin lapset, ja yhtä hauskaa oli jokainen lasku. Ei voi valittaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se onkin ihana mäki.
Nähtiin teidät huipulla kun ajettiin autolla ohi ;-).

Sarppu kirjoitti...

Mekin olemme ihan vaan kotona ja kyllä on lokoista, hyvää ruokaa ja tunnelmaa, ihan rauhassa :) tuo madejuttu oli mielenkiintoinen, tänään juuri keskustelimme anopin kanssa mateista.

sauvajyvänen kirjoitti...

Anonyymi, hih, muutama auto siitä ajoikin ohi ;)

Sarppu, minä juttelin mateista Hakaniemen hallissa, kun olen kuulemma tosi vähemmistöä kun aina kiellän nylkemisen. Myyjäkin sanoi, että ihan suotta ihmiset mateen aina nylkee.