keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Sauvajyvänen 6 v


Tasan kuusi vuotta sitten aloitin blogin pitämisen, kuvitellen silloin että katsotaan vuosi, ehkä jopa pari, että miltä bloggaaminen tuntuu. En olisi osannut kuvitella silloin, että sitä vietetään synttäreitä vielä kuuden vuoden päästä. Toisaalta en osannut ajatella muutenkaan, että millaista elämä on kuuden vuoden päästä, että mitä kaikkea tässä ajassa on tapahtunut töissä, elämässä, ja kuinka erilaisen hienoa on olla isompien lasten äiti. Edelleenhän olen sitä mieltä että minä en ole vanhentunut yhtään tässä ajassa, korkeintaan taantunut vähän lapsellisemmaksi (näitä keski-ikäisyyden tuomia iloja).

Blogimaailma on totisesti muuttunut tässä kuuden vuoden aikana, mutta viime vuoden angstin jälkeen en ole antanut asian häiritä, ainakaan paljoa. Seuraan yhä pienempää määrää blogeja, mutta ne muutamat ovat sitten sitäkin arvokkaampia. Toisaalta harmittelen, että massan seasta on vaikea löytää uusia helmiä, sellaisia jotka bloggaavat sanomisen ilosta eikä siksi että kaipaavat uutta ammattia.

Tänä vuonna minulla ei siis ole mitään blogi-kriisiä, toisin kuin viime vuonna, jolloin mietin tosissani lopettamista, tai ainakin blogin muuttamista yksityiseksi. Postaustahti on vähän hidastunut, ja postaukset tulevat ehkä aavistuksen ryppäissä (lomaa odotellessa), mutta kirjoitan edelleen pääasiassa silloin kun se on kivaa, tai silloin kun on asiaa; ihan aina en silloinkaan, kun ei vaan ehdi/jaksa. Blogi on pysynyt edelleen tällaisena keskinkertaisena sisällöltään ja ennen kaikkea kuviltaan, eikä kehittymistä ole näköpiirissä. Aina välillä kipuilen sen kanssa, että teen kaiken niin hutiloiden ja huolimattomasti enkä mitään kunnolla, mutta se tunne menee aina ohi ennen kuin alkaisin oikeasti tehdä asioita toisin. Riittävän hyvällä mennään kuten tähänkin saakka. Asiaa tylsästi, ei hehkutusta, vähän (huonoja) kuvia, paljon mielipiteitä, ja otsikot edelleen sen Keltavalkonallen tasoa. Siitä on sauvajyvänen tehty, edelleenkin, luotettavasti jo kuuden vuoden ajan.

10 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Kiitos blogistasi, se kuuluu minun harvojen seurattujen listalle. Onnea ja pitkää ikää, jotta saamme nauttia siitä jatkossakin.

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää saman ikäisestä CampaSimpukasta! Sinä olit minun suurin kannustajani aloittamiseen, suorastaan yllyttäjä. Otetaanko vielä toinen mokoma tätä hommaa? AInakin? :D

Heli-Hannele /Beach house kitchen kirjoitti...

Onnea 6-vee & monta herkullista bloggausvuotta jatkoon! Onneksi blogimaailmaan mahtuu meitä monenkarvaisia foodieita, tärkeintä se intohimo omaan tekemiseensä!

Viikonloppukokki kirjoitti...

Onnea eskari-ikäiselle!

Ulla kirjoitti...

Kiitos kuudesta vuodesta! Kaiman sanoin: yksi niistä harvoista blogeista, joita tulee seurattua (ja just eilen nappasin täältä tuon raparperipiirakan ohjeen :-) ).

Mustavalkoisten koti kirjoitti...

Vaikken itse kokkaakkaan, tämä blogi kuuluu lukulistalleni säännöllisesti. Kiva seurata mitä muut tekevät eikä ole piilomainontaa tai avointa tuotetyrkystystä.

Merja | Ripaus tryffeliä kirjoitti...

Onnea, onnea luottoblogilleni, josta käyn ensimmäisenä tarkistamassa jos mietityttää jokin!

Antti | Kamera ja Kauha kirjoitti...

Onnea! Perässä tullaan kohti kuuden vuoden rajaa! Sun blogista on usein irronnut inspistä ja joskus annoskateuttakin kaikkien riistareseptien muodossa :) Kiitos niistä!

elina/linnunlaulu kirjoitti...

Onneksi olkoon kuudesta vuodesta ja intoa jatkoon! Tein eilen raparperipiirakan edellisen postauksesi reseptillä! Hyvää tuli! Kivaa kesää!

sauvajyvänen kirjoitti...

Kiitos Ulla!

Sari, eiköhän oteta, ja kiitos!

Heli, kiitos, juuri näin. Kaikelle on tarvetta. Ja oli oikein mukava tutustua!

Kiitos Viikonloppukokki!

Kiitos Ulla! Se muuten onkin ollut suosittu ohje, tiedän vaikka kuinka monta jotka ovat tehneet sitä.

Kiitos kauniista sanoista Mustatavalkoisten kotiin! Kohta on kyllä tulossa reissupostaus, ja kyllähän minä mainostan muutakin, mutta ihan omasta ilosta tai innosta.

Merja, kiitos samoin ;) !

Antti, kiitos! Ehkä se kateuden määrä on vakio, minä ihailen aina hienoja ohjeitasi ja upeita kuvia. Kyllä sen ammattilaisen aina erottaa.

elina, kiitos! Ja kiitos samoin, hitaasti on kasvu lähtenyt vauhtiin, mutta toivotaan että valoa ja lämpöä riittää pitkälle syksyyn.