keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Parhaat joululahjat

Meillä tuntuu olevan joululahjoja aika kohtuullisesti, ainakin siihen verrattuna  mitä monista paikoista saa lukea. Hyvä niin, kaikkea tuntuu olevan ylenmäärin jo ennestään. Lapset toivoivat pyjamia, ja saivat sellaiset vaarilta. Pukivat eilen päälle, ja pyysivät lupaa pitää tänään koko tämän päivän niitä. Lupa heltisi, olivat ulkonakin pyjamat alla ja haalarit päällä. Tylsät kelit vaan ulkoiluun, mutta jotain tekemistä tuntuivat kuitenkin keksineen.

Minä menin ihan hämilleni kun sain siskolta noin hienot lahjat, kuva vasemmalla. Hän oli virkannut puoli tusinaa tuollaisia hienoja lautasliinarenkaita. Todella kauniita, ja on niissä ollut hommaa :)

Lautapelit ovat suosittuja lahjoja meidän perheessä. Esikoisen useamman vuoden toive toteutui kun hän sai vihdoinkin Muuttuvan labyrintin, se on aikuistenkin mielestä mielenkiintoinen peli, sellainen jota on ilo pelata (jee voitin ekan pelin!). Esikoinen sai myös Suomen riistakeskuksen Riistavisa-lautapelin. Kuopus sai muistipelin, jonka sai tilattua samasta osoitteesta. Riistavisaa pelattiin eilen melkein pari tuntia, siinähän se aattoilta sujui rattoisasti. Aamulla pelattiin muistipeliä, ja on se kuopus vaan hyvä siinä. Samalla tulee tutuksi myös pesunäädät (mäyrä) ja merihorsut (halli). 

Ja mikään ei voita tuoreita sämpylöitä, kinkkua ja suolakurkkua iltapäiväteellä. Leppoisia pyhien jatkoja.


4 kommenttia:

Campasimpukka kirjoitti...

Tosi nätit kyllä nuo servettirenkaat! Täälläkin on osa perheestä pitänyt pyjamapäivää:)

luimupupu kirjoitti...

Nätit renkaat. En millään tajunnut Top100-sivuston pikkukuvasta, mitä ne ovat.
Oi, että tykkäsin muistipeleistä 70-luvulla...
Mukavaa joulun jatkoa!

Campasimpukka kirjoitti...

Minäkin ensin katsoin, että on pikkutytön sääret punaisissa sukissa :D Mutta kun tiesin mistä on postaus tulossa, hahmotin.

sauvajyvänen kirjoitti...

Huomasin joo, että kuva näyttää pikkukuvassa aika hassulta, ja vaan vähän hassulta isossa kuvassa.

Muisti- ja lautapelit ovat joo hauskoja, tänään tosin jo tuntui että osa porukasta alkaa ottaa pelaamisen aika tosissaan...