Taas yksi suorastaan nolottavan helppo ja nopea kastike pakastimessa olevasta kypsästä lihasta. Toki voi käyttää mitä vaan lihaa, ja aloittaa sen ruskistamisella.
öljyä
½ hopeasipulia (voisi olla enemmänkin, tuo vaan jäi eilisistä hampurilaisista)
300 g kalkkunaa
1 dl mangochuthneyta (tai vajaa)
2 mandariinia
1 omena
1 dl vettä
1 dl vettä
Kuullota sipulia hetki öljyssä. Lisää pilkottu kalkkunanliha, lisää joukkoon mangochuthey, pilkotut mandariinlohkot ja pienitty omena. Anna hautua hetken aikaa, lisää vähän vettä jos tuntuu liian paksulta. Syödään riisin kanssa.
Riittoisa se sinun kalkkunasi:)
VastaaPoistaVoi, sitä on vielä vaikka kuinka moneksi ruuaksi pakastimessa. Arkikokkailujen pelastus.
VastaaPoista