tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post8655926809919264571..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Juureen leivottu vaalea leipäsauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-16911728755236736792015-06-17T22:08:00.547+03:002015-06-17T22:08:00.547+03:00Ekan kerran kokeilin tätä vaaleaa juurileipää pari...Ekan kerran kokeilin tätä vaaleaa juurileipää pari vuotta sitten, ja hyvää tuli. JOhonkin homma kuitenkin jäi. Nyt kotoilu- ja luomuiluinnostuksen alettua uudelleen tein uuden juuren. Ihan mielettömän hyvää leipää! Paistan leivän pataleivän tapaan valurautapadassa. Toimii! Kiitos tästä!Kaisahttps://www.blogger.com/profile/01898227096009148172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-21640445579289807902013-04-29T10:18:15.986+03:002013-04-29T10:18:15.986+03:00No enpäs minäkään tee sitten minkäänlaisia jatkoja...No enpäs minäkään tee sitten minkäänlaisia jatkojalostussuunnitelmia :) Lämpökompostori tykkää varmasti tuollaisesta elävästä herkusta. Nyt pitäisi vaan päästä aikeista toimintaan :) <br />Kiitoksia vaan ohjeesta :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-24725455163036361672013-04-26T16:24:20.306+03:002013-04-26T16:24:20.306+03:00Vähän sydäntäsärkien heitin aina kompostiin. Etukä...Vähän sydäntäsärkien heitin aina kompostiin. Etukäteen olin ajatellut, että käyttäisin sen sämpylän leipomiseen, mutta koska 1) Hugh sanoi että se olisi käyttökelvotonta ja 2) haju oli tosiaan sellainen että oli helppo uskoa kohta 1, niin totesin että parasta heittää pois. Mutta voisihan sitä kokeillä sämpyläksi lisäämällä vähän hiivaa, vettä ja jauhoja...sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-68456777804111414592013-04-25T17:12:32.749+03:002013-04-25T17:12:32.749+03:00Kerroit näin: "Ruokkiminen tehdään kerran vuo...Kerroit näin: "Ruokkiminen tehdään kerran vuorokaudessa siten, että otetaan puolet juuresta pois, ja lisätään taas" Elikkäs mitä tuolle pois otetulle puolelle voi tehdä? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-18638762465327101792013-03-26T18:56:04.945+02:002013-03-26T18:56:04.945+02:00Hieno idea tuo sinun juuri! Ja kiitos samoin :)Hieno idea tuo sinun juuri! Ja kiitos samoin :)sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-18074530583860699972013-03-26T13:29:30.454+02:002013-03-26T13:29:30.454+02:00Tämä ohje on mennyt ohitseni, vaikka tuon kirjan o...Tämä ohje on mennyt ohitseni, vaikka tuon kirjan omistankin. Itse tein joku aika sitten vaalean leivän juuren ja olen sitä käyttäen tehnyt leipää sillä. Kirjoitan siitä täällä:<br />http://ullanleipomukset.blogspot.fi/2013_02_01_archive.html<br /><br />Kunhan tuo tekemäni juuri on lopussa, täytyy kaivaa tämä ohje esille. <br /><br />Olen aiemmin tehnyt juuren vaalealle leivälle, mutta se ei ollut yhtä hyvä kuin tämä bloggaamani ohje.<br /><br />Aurinkoisia kevätpäiviä!Ullahttps://www.blogger.com/profile/17824571285740183631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-17796554360815821002013-03-24T09:41:54.014+02:002013-03-24T09:41:54.014+02:00Joo, juurihotelli/päiväkoti, jonne voi, varmaankin...Joo, juurihotelli/päiväkoti, jonne voi, varmaankin korvausta vastaan jättää juurensa ruokittavaksi loman tai muun reissun ajaksi. Lähinnä niitä on kai leipomoiden yhteydessä.<br />Pakastushan tosiaan toimisi. Lupaan yrittää tehdä juuren kesällä patonkimaasta kotiuduttuamme...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-65001797952848223962013-03-24T07:58:31.485+02:002013-03-24T07:58:31.485+02:00Campas, kiitos :)
luimup, senhän voi pakastaa tar...Campas, kiitos :)<br /><br />luimup, senhän voi pakastaa tarvittaessa vaikka reissujen ajaksi. Minä laitoin eilen kaksi satsia pakkaseen, yhden jääkaappiin ja yhden leipää varten täksi päiväksi.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-66949872826840470682013-03-23T20:50:26.546+02:002013-03-23T20:50:26.546+02:00luimupupu; mitä se tarkoittaa? juuripäiväkotiako? ...luimupupu; mitä se tarkoittaa? juuripäiväkotiako? :) Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-37357536841282600372013-03-23T20:30:22.901+02:002013-03-23T20:30:22.901+02:00Hieno kuva!
Meillä juuren tekeminen tuntuu olevan ...Hieno kuva!<br />Meillä juuren tekeminen tuntuu olevan ikuinen "pitäisi"projekti... vaikka leivommekin kaiken leivän itse. Pitäisi... mutta kuka sitä ruokkisi reissujen aikana? Länsinaapurissa on kuulema surdegshotelleja!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-67024010011745256682013-03-23T20:17:50.640+02:002013-03-23T20:17:50.640+02:00Hieno kuva tuolta jäältä!Hieno kuva tuolta jäältä!Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-89806314028245608302013-03-23T19:51:37.239+02:002013-03-23T19:51:37.239+02:00Jep, tiedän :) Ei vaan millään malttanut tänään od...Jep, tiedän :) Ei vaan millään malttanut tänään odottaa. Huomenna taas uusi leipä, juurta riittää nyt. Mutta maku oli ihan loistava, ja sen testaaminen oli nyt pääasia, kun en ennen ole juurta itse tehnyt.<br /><br />Hyvää pääsiäistä Myllytontuillekin!sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-22825772606747337632013-03-23T19:38:10.601+02:002013-03-23T19:38:10.601+02:00Hei. Lepo- ja nostatusaika vielä pidemmäksi, sillä...Hei. Lepo- ja nostatusaika vielä pidemmäksi, sillä leipä on revennyt alareunastaan. Jauhoissamme on niin iso proteiini%, että ajat normaalia pidemmäks vaan. Maltti palkitsee sitten varmasti. Hyvää Pääsiäisen aikaa, toivottelee Vääksyn Myllyn Myllytonttu :-)Kari Savolanoreply@blogger.com