tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post81672191020209020..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Härkäpapuja Lähi-idän tyyliinsauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-2851687389156202942016-02-06T21:57:06.044+02:002016-02-06T21:57:06.044+02:00Joo luulisin että noilla voi korvata tölkkipavut e...Joo luulisin että noilla voi korvata tölkkipavut esim. chili con/sin carnessa, mutta ei niistä tuoreen härkäpavun korvaajaksi ole. Minä valitettavasti en muista mikä lajike antaa parasta satoa tuoreeltaan, kaikki ovat olleet minusta hyviä kun riittävän ajoissa kerää. Olen tilannut niitä sekä isoäidiltä että Thompson@Morgonilta.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-39970436592217731932016-02-06T21:46:34.901+02:002016-02-06T21:46:34.901+02:00Mikä lajike muuten on hyvä tuoreena syötäväksi? Aj...Mikä lajike muuten on hyvä tuoreena syötäväksi? Ajattelin ryhtyä kohta siemenostoksille.Merjahttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-592920296832350012016-02-06T21:45:24.708+02:002016-02-06T21:45:24.708+02:00Minäkin kokeilin täpinöissäni kerran tommoisia rus...Minäkin kokeilin täpinöissäni kerran tommoisia ruskean sävyisiä härkäpapuja paketista enkä tykännyt juurikaan. Tuoreet härkäpavut on niin herkkua, että olin ihan pettynyt. Aina ei voi voittaa :).Merjahttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-77570308300157653862016-02-06T11:28:49.075+02:002016-02-06T11:28:49.075+02:00Minäkin mietin tätä kysymystä. Minähän olen kasvat...Minäkin mietin tätä kysymystä. Minähän olen kasvattunut yli 10 eri lajia, joista osa on sellaisia että kuivuvat suoraan peltoon, ja niitä sitten käytän keitettynä talvella. Eivät ole samanveroisia tietenkään kuin kesällä, mutta hyvin toimivat lämpimissä ruuissa. Siksi ajattelin että nämäkin voisivat olla jees samalla tapaa laitettuna. Mutta se aavistuksen kitkerä maku, luulisin että se tulee säilöntätavasta, mikä on harmi, sillä nämä olisivat niin tosi käteviä.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-42013914230986293642016-02-06T10:14:42.428+02:002016-02-06T10:14:42.428+02:00Tosi hienoa, että nämä olivat kotimaisia. Mahtaisi...Tosi hienoa, että nämä olivat kotimaisia. Mahtaisikohan maku olla parempi jos lajike olisi eri? Kuorenkin olisi voinut ottaa pois,joskin se olisi varmaan lisännyt kustannuksia.Ullahttps://www.blogger.com/profile/05036184625126150774noreply@blogger.com