tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post6984333746850892847..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Porter-karpalopaistisauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-1293675281496295822013-01-31T19:02:46.508+02:002013-01-31T19:02:46.508+02:00Nanna, hih, kyllä meilläkin on yleensä juuri noin ...Nanna, hih, kyllä meilläkin on yleensä juuri noin kannustavaa :D<br /><br />Herkkusuu, se on juuri niin hyvää miltä kuulostaakin ;)sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-67651222114992117862013-01-30T18:36:35.684+02:002013-01-30T18:36:35.684+02:00kuulostaa sitten hyvälle toi tummempi olut karpalo...kuulostaa sitten hyvälle toi tummempi olut karpaloiden kera padassa... Herkkusuun lautasellahttps://www.blogger.com/profile/10933811733123975362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-52057926837621960882013-01-29T23:35:30.849+02:002013-01-29T23:35:30.849+02:00Ihanaa...Meillä taas Urho tuumasi viime vuonna kun...Ihanaa...Meillä taas Urho tuumasi viime vuonna kun tulin pudonneena Mastercheffin bootcampiltä, missä olin valmistanut lohta, että "etkö sä äiti osaa edes lohta paistaa?"<br />:)Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-87241620480608587442013-01-29T19:39:43.969+02:002013-01-29T19:39:43.969+02:00Joo, varmasti mikä tahansa liha on tähän hyvää, ku...Joo, varmasti mikä tahansa liha on tähän hyvää, kunhan se on hyvää ;) Minä ostan Benjamin maatilatorilta karjalanpaistilihani, ja muutenkin possut yleensä sieltä.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-24049297648667123852013-01-29T19:35:53.012+02:002013-01-29T19:35:53.012+02:00Vaikuttaa hyvältä. Täytynee kokeilla riista- tai l...Vaikuttaa hyvältä. Täytynee kokeilla riista- tai lammasversio, kun kaupaste en ole aikoihin lihoja ostanut ;)Jaska Jokunenhttps://www.blogger.com/profile/17230212715107475794noreply@blogger.com