tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post5766630138850403407..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Lipeäkala-pizzasauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-16335848081978427652015-12-04T18:24:07.337+02:002015-12-04T18:24:07.337+02:00No nyt Nanna aloitat reteesti suoraan pizzasta, ja...No nyt Nanna aloitat reteesti suoraan pizzasta, ja sanot tästä eteenpäin, että meillä syödään aina perinteisesti lipeäkalapizzaa. Ja tähän sen tonttuhymiö.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-20752940392443001902015-12-04T08:50:35.069+02:002015-12-04T08:50:35.069+02:00No jo on resepti! Ehkä pakko kokeilla. Paitsi ens...No jo on resepti! Ehkä pakko kokeilla. Paitsi ensin on tehtämän ihan peruslipeäkalaa, koska sitäkään en ole koskaan tehnyt...Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-1281286171247555912015-11-30T15:34:21.943+02:002015-11-30T15:34:21.943+02:00Hanna, no tottakai pitää! :DHanna, no tottakai pitää! :Dsauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-48286395993795146952015-11-29T22:09:15.245+02:002015-11-29T22:09:15.245+02:00Ei jummijammi! Pitäiskö....Ei jummijammi! Pitäiskö....Hannahttp://www.hannansoppa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-48703912058695037042015-11-29T11:54:38.730+02:002015-11-29T11:54:38.730+02:00Jaana, eikö olekin ;)
Jaana, eikö olekin ;)<br />sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-27970987774943464212015-11-29T11:08:20.051+02:002015-11-29T11:08:20.051+02:00No nyt on kova pizzaohje! (tähän monta peukkua ylö...No nyt on kova pizzaohje! (tähän monta peukkua ylöspäin)Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-25113408433422529642015-11-28T22:25:46.032+02:002015-11-28T22:25:46.032+02:00Mikä ettei, kunhan se ei ole liian vetistä.Mikä ettei, kunhan se ei ole liian vetistä.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-9287605315113129142015-11-28T21:51:42.413+02:002015-11-28T21:51:42.413+02:00Täytyy uskoa kun noin väität! Minä en ole koskaan ...Täytyy uskoa kun noin väität! Minä en ole koskaan päässyt suomalaisen lipeäkalan makuun, mutta tykkään italialaisesta (tai etelä-eurooppalaisesta) kuivatusta baccalasta. Se taitaa olla niitä harvoja aineksia jota täältä pohjoisesta rahdataan massoittain etelään. Kun kuivattua kalaa liotetaan muutama päivä, tulee siitä hiutaleista herkkua, Toimiskohan semmoinen pizzassa?Merjahttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.com