tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post4999637586073178090..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Lipstikkakeittosauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-20479771264008678152011-07-17T13:20:51.910+03:002011-07-17T13:20:51.910+03:00Kiitos Herkkusuulle, pitää ensi vuonna kokeilla tu...Kiitos Herkkusuulle, pitää ensi vuonna kokeilla tuota reseptiä. Lipstikka kärsi ukkosmyrskyssä melkoisesti, ja muutenkin kellertää jo, eli jätän suosiolla seuraavan lipstikkakeiton ensi vuoteen.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-59117659219092273162011-07-03T13:51:50.889+03:002011-07-03T13:51:50.889+03:00Olen kääntänyt talon ympäri, enkä ole löytänyt res...Olen kääntänyt talon ympäri, enkä ole löytänyt reseptiä. Olen linkittänyt ohjeen, joka on kutakuinkin kuin silloin joskus tekemäni, ilman perunaa. Ja kasviliemikuutioita en käyttäisi.<br /><br />http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/mysi-lahtisen-lipstikkakeittoHerkkusuuhttps://www.blogger.com/profile/12590545137331068674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-22415831483548919882011-07-03T09:25:19.096+03:002011-07-03T09:25:19.096+03:00En ole löytänyt ilmeisesti sitä käyttämääsi resept...En ole löytänyt ilmeisesti sitä käyttämääsi reseptiä, sillä vaikka montaa olen kokeillut, ei niin hyvää ole löytynyt kuin se sinun tekemäsi. Pitää varmaan saada se vielä kokeiltavaksi.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-82591229654548820032011-07-02T16:55:56.955+03:002011-07-02T16:55:56.955+03:00Noi jukra, mulla on kerättynä vanhoista HS kuukaus...Noi jukra, mulla on kerättynä vanhoista HS kuukausiliitteistä kymmeniä Mysin ohjeita - ne on niiiin ihania. Lipstikkakeitto on aivan ihanaa, vanha kansa tunsi sen tärkeänä lemmenjuomien osasena (mm. Lars Johansson: Vihreä keittiö, 1989;)/ t. IlseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-89480803415925630232011-06-30T19:36:45.331+03:002011-06-30T19:36:45.331+03:00Minusta se on ihan ehdoton lihakeitoissa, etenkin ...Minusta se on ihan ehdoton lihakeitoissa, etenkin kun en käytä mitään liemikuutioita. Siitä tulee sellainen oikea lihaliemen maku. Moni on laittanut kaupan yrttiruukun maahan ja ollut ihan tyytyväinen kasvuun. Myös puutarhoilta varmaan vielä löytää taimia, luulisin ainakin.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-55856934109075368422011-06-30T17:21:13.672+03:002011-06-30T17:21:13.672+03:00Minä en ole ikinä tietääkseni käyttänyt lipstikkaa...Minä en ole ikinä tietääkseni käyttänyt lipstikkaa, noloa... Ei taida tälle kesälle enää ehtiä? <br /><br />(ihan uupuneena)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com