tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post2204515739156615124..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Hirven T-luupihvi padassasauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-38037164676682113752017-04-10T20:04:11.760+03:002017-04-10T20:04:11.760+03:00Se on se valo mikä on alkanut taas pilkistää :) Ja...Se on se valo mikä on alkanut taas pilkistää :) Ja kiitos samoin, oli oikein mukava taas nähdä, toivottavasti seuraavaan kertaan ei mene yhtä pitkää aikaa.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-292564503815632612017-04-09T14:05:11.335+03:002017-04-09T14:05:11.335+03:00Olipas mukava taas nähdä eilen! Pata kuulostaa tos...Olipas mukava taas nähdä eilen! Pata kuulostaa tosi hyvältä mutta tuo kuva se vasta onkin ihanan keväinen! Liisahttp://www.kivistossa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-10379329112304025952017-04-08T06:56:29.228+03:002017-04-08T06:56:29.228+03:00Kiitos itsellesi :)
Kiva kuulla että kulmapaisti ...Kiitos itsellesi :)<br /><br />Kiva kuulla että kulmapaisti onnistui, se vaan on niin hyvää. Meillä harvoin jää hirven paistilihaa yli, sillä sitä syödään esim. leivän päällä leikkeleenä sellaisenaankin. Mutta silloin kun sitä jää yli, tykkään tehdä esim. wokkia voimakkain maustein ja paljon kasviksia. Samoin kaikki kastikkeet on hyviä, sekä perinteiset että eksoottisemmat. Ne ovat niitä arjen pelastajia, eli ruoka tulee todella nopeasti kun liha on kypsää. Olen pilkkonut myös keiton sekaan, silloin tosin pitää olla hyvä liemi pohjana. Ja pastan joukossa ihan sellaisenaankin on kiireessä syöty. Ehkä tässä yritän sanoa että se on hyvää ihan kaikessa ;)sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-41157267009902007992017-04-07T22:33:12.949+03:002017-04-07T22:33:12.949+03:00Tulin tänne kuolaamaan mitä ihanaa riistaa täällä ...Tulin tänne kuolaamaan mitä ihanaa riistaa täällä on taas tehty, mutta täällähän joutuu ihan punastelemaan :). Kaunis kiitos! <br />Tuo riistalihan ikä kyllä oleellinen huomio, sen tunnistamista pitäisi harjoitella enemmän. Olen ihan kateellinen, kun sulla on pakastimessa monta pakettia hirven t-luupihviä!! <br />Tein muuten sun ohjeella hirven kulmapaistia just, hyvää tuli! <br />En ole vain ehtinyt siitä mitään kirjoittamaan, eikä vielä edes kokonaan syötykään sitä. Vinkkejä miten jatkojalostaa hirven paistia?Merja | Ripaus tryffeliähttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.com