tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post9153298523189910318..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Ruisleipäsauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-53682352050798947172013-01-10T17:43:14.621+02:002013-01-10T17:43:14.621+02:00Jokihaka, mukavia leipomishetkiä!
mammukka, unohd...Jokihaka, mukavia leipomishetkiä!<br /><br />mammukka, unohdin sanoa, että minäkin olen aina ennen ottanut sitten taikinasta sen juuren seuraavaa satsia varten. Jotkut vaan ovat sitä mieltä, että suola saattaa häiritä juuren toimintaa (en oikeasti usko siihen), ja siksi jotkut ottavat juuren talteen jo tuossa vaiheessa, joten ajattelin minäkin niin tehdä, ainakin vähän aikaa.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-78516968954276776542013-01-10T07:24:41.866+02:002013-01-10T07:24:41.866+02:00Selkeän oloinen ohje, viikonloppuna vois ehtiä kok...Selkeän oloinen ohje, viikonloppuna vois ehtiä kokeilla. <br />En ole koskaan tehnyt ruisleipää ihan alusta loppuun itse.. taitais olla jo aika!Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-34521837574998620662013-01-09T22:53:34.346+02:002013-01-09T22:53:34.346+02:00Jonna, hieno lupaus.
mammukka, kiva kuulla tuolla...Jonna, hieno lupaus.<br /><br />mammukka, kiva kuulla tuollaisesta tavasta. Ja juuria tosiaan on todella erilaisia, ja se tuo oman maun leipään. Ja kyllä jauhoillakin on eroja, sekin vaikuttaa makuun.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-60745275363032751312013-01-09T21:18:26.374+02:002013-01-09T21:18:26.374+02:00Meillä juuri otetaan siitä valmiista taikinasta si...Meillä juuri otetaan siitä valmiista taikinasta siinä vaiheessa kun aletaan taikinaa leipoa. Ja meillä se risti viilletään veitsellä ja taikina on valmiiksi kohonnut kun viillot aukeavat tasaisiksi. Joskus olen miettinyt, että miten ihmeessä ihan samoista aineista saa niin monen eri makuista leipää, mutta ne on varmasti nämä pienet yksityiskohdatkin jotka vaikuttavat.mammukkahttps://www.blogger.com/profile/09148537030235174125noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-22154733210916541492013-01-09T20:21:04.015+02:002013-01-09T20:21:04.015+02:00Hieno vertaus: Ruisleivät ja villasukat. Tänä vuon...Hieno vertaus: Ruisleivät ja villasukat. Tänä vuonna lupaan itselleni viimein saada sen juuren aikaiseksi.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.com