tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post9038944404478877893..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Chilihillo limelläsauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-39628299445878931502013-09-23T17:48:39.547+03:002013-09-23T17:48:39.547+03:00Onko se leipäkirja hyvä? Minä olen joskus sitä mie...Onko se leipäkirja hyvä? Minä olen joskus sitä miettinyt, mutten kuitenkaan tilannut.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-49144715561172037212013-09-21T14:22:24.245+03:002013-09-21T14:22:24.245+03:00Minulla on sarjasta vain leipäkirja. Täytyypä miet...Minulla on sarjasta vain leipäkirja. Täytyypä miettiä säilöntäkirjan hankkimista. Pam the Jam on kyllä tekijä :)Ullahttps://www.blogger.com/profile/17824571285740183631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-64949744962892726772013-09-20T05:57:33.379+03:002013-09-20T05:57:33.379+03:00Jep, alkaa olla vähän säilöntäpainotteinen kuukaus...Jep, alkaa olla vähän säilöntäpainotteinen kuukausi. Mutta sitähän syyskuu on aina, ei sille voi mitään. <br /><br />Kyllähän chilin tulisuuteen tottuu, mutta jos se aiheuttaa mahaoireita, niin siihen ei varmaan totu, kun sehän ei käsittääkseni edes johdu tulisuudesta. Paprikassa kuulemma paprikan kuori on se, joka aiheuttaa mahaoireita ja närästystä (niillä joilla aiheuttaa), ja kuoritut paprikat yleensä käy hyvin, silloin niistä ei saa oireita. Voisikohan chileissä olla sama juttu? Jos vähän grillaisi niitä ja kuorisi?<br /><br />Toisaalta, jos ei ole chilikoukussa, niin hyvin pärjää ilmankin ;)sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-35481731315677752942013-09-19T22:51:28.480+03:002013-09-19T22:51:28.480+03:00Kaikenlaista hauskaa säilöntää olet harrastanut vi...Kaikenlaista hauskaa säilöntää olet harrastanut viime päivinä. Minä ja chilit ei olla oikein kavereita. Erittäin miedoista chileistä tulee mukavaa lämpöä ruokaan mutta yhtään suuremmista määristä ja vahvuuksista (esim. chorizoista) ei tykkää suu eikä masu. Voisikohan niihin tottua?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-54910142666773632122013-09-19T20:35:43.736+03:002013-09-19T20:35:43.736+03:00Tuota Handbook-sarjaahan Hugh ei ole itse kirjoitt...Tuota Handbook-sarjaahan Hugh ei ole itse kirjoittanut, vaan jokaiseen osaan hän on pyytänyt jonkun asiantuntijan tekijäksi, ja itse kirjoittanut vain saatesanat. En edes tiedä monta niitä on tällä hetkellä, ensimmäistä kymmentä on mahdollista ostaa pakettinakin. Mutta tätä säilöntäkirjaa voi kyllä suositella täydestä sydämestä, se on täynnä kokeilemisen arvoisia reseptejä.<br />sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-72583571328273378412013-09-19T20:31:21.619+03:002013-09-19T20:31:21.619+03:00Tuo River Cottage -kirja puuttuu hyllystäni, joten...Tuo River Cottage -kirja puuttuu hyllystäni, joten kiitos reseptistä. Kasvihuoneestamme on vielä tulossa reilusti Hungarian Black -chiliä ja paprikoitakin jonkun verran. Tämä menee kokeiluun!Ullahttps://www.blogger.com/profile/17824571285740183631noreply@blogger.com