tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post7378983587546860865..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Tattirisotto pakastetuista herkkutateistasauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-91694179660260885972017-09-11T17:47:27.559+03:002017-09-11T17:47:27.559+03:00Minusta se vastaa ihan tuoretta tattia, ainakin jo...Minusta se vastaa ihan tuoretta tattia, ainakin jos sen laittaa pannulle jäisenä. Minusta tuo tapa ei edes vie paljoa tilaa, vaikka jossain niin lukeekin. <br /><br />Minäkin löysin vielä muutaman viikonloppuna. Ja yhden sellaisen jättiläisen, yli kilon painoisen joka oli kiinteä ja täysin puhdas. Olen luullut että ne ovat satua, mutta eivät näkökään :D<br /><br />Äiti paistoi tatit aina pieninä kuutuiona pannulla, nesteet pois ja sitten pakasti. Niillä tateilla, sipulilla, perunoilla ja hirvenlihalla elin opiskeluvuodet melko pitkälti <3sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-45279585336102874032017-09-09T22:46:02.225+03:002017-09-09T22:46:02.225+03:00Haa, pitääpäs kokeilla! Millainen koostumus tuolla...Haa, pitääpäs kokeilla! Millainen koostumus tuollai pakastetulla tatilla on? Mä olen niin kauan pakastanut tatit kokoon keitettynä omaan mehuunsa, että pitäisi oikein tarttua itseä niskasta että muistaisi kokeilla uutta.<br />Kuulostaa näppärältä tuo jäisten tattien lohkaisutaktiikka. Mutta vielä on tattikautta jäljellä, eilen löysin kaksi :).Merja | Ripaus tryffeliähttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.com