tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post6980129213640452261..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Paistettua ankanrintaa karpalokastikkeellasauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-25246710517343490952014-02-19T16:33:55.341+02:002014-02-19T16:33:55.341+02:00Moi, kyllä kumpikin tykkäsi, esikoinen enemmän kui...Moi, kyllä kumpikin tykkäsi, esikoinen enemmän kuin kuopus :)<br />sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-32611305490006644262014-02-19T16:12:39.319+02:002014-02-19T16:12:39.319+02:00Moi!!! Tykkäsivätkö lapset ankasta???
Se ainaki...Moi!!! Tykkäsivätkö lapset ankasta??? <br />Se ainakin näytti herkulliselta.😀😌😊Viljaaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-79853800076144642572014-02-16T10:30:02.323+02:002014-02-16T10:30:02.323+02:00Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla ensi kerralla. ...Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla ensi kerralla. Olivat nyt sen verran vähän aikaa foliossa, että ei ehtinyt ainakaan liikaa lötkistyä, mutta vähän ehkä kuitenkin.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-31522931009017778262014-02-16T10:10:36.468+02:002014-02-16T10:10:36.468+02:00Täytyy joskus kokeilla tuoretoria. Kiitos vinkistä...Täytyy joskus kokeilla tuoretoria. Kiitos vinkistä.<br /><br />Kokeilepa ensi kerralla antaa ankanrintojen vetäytyä ihan sellaisenaan leikkuulaudalla. Sillä tavalla nahka pysyy syötävän rapeana eikä lötkisty kuten tapahtuu folion sisällä. Tulee vielä parempaa ankkaa :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-65483313518276644712014-02-16T09:32:41.692+02:002014-02-16T09:32:41.692+02:00Kyllä oli todella hyvää, pitää tehdä uusinta pian....Kyllä oli todella hyvää, pitää tehdä uusinta pian. Ja miettiä että mitä herkkua koivista tekee.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-1902867060824929752014-02-15T22:51:31.575+02:002014-02-15T22:51:31.575+02:00Herkullisen näköistä ankkaa, nam! :) Herkullisen näköistä ankkaa, nam! :) Rommirusinahttps://www.blogger.com/profile/17824854550350991836noreply@blogger.com