tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post6219690418009887192..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Pistaasipulla pääsiäiseksisauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-80741402701537670082014-04-20T22:53:04.231+03:002014-04-20T22:53:04.231+03:00Nanna, minä juuri niin ihailen niitä hienoja ruoka...Nanna, minä juuri niin ihailen niitä hienoja ruokakuvia. Minä kun en saa sellaisia otettua millään, vähän niin kuin tuo pullakuva. Pullat ovat tummia kuvassa, eikä se vihreä täyte näy ollenkaan. Sitten ajattelen että laitanpa nätisti noita ihania lasimunia koristeeksi, niin ihan sama miten yritän asetella, ne vierivät minne sattuu joka tapauksessa, ja loppujen lopuksi näyttävät ihan pöntöiltä. <br /><br />Tai kun minulla jotain roiskuu/kaatuu pöydälle, niin se on vaan sellainen läntti jota sitten saa olla putsaamassa ärräpäiden kanssa. Ei ollenkaan sellainen hieno valuma purkinkyljessä josta valo kuultaa nätisti lävitse, sellainen joita kaikki muut saavat aikaan.<br /><br />Mutta joo, sen myönnän, että kun kaikki alkaa näyttää samalta ja samanväriseltä, niin se vähän kyllästyttää, välillä. Vaikka silti ihailen :)sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-75609593400740657162014-04-20T12:05:44.780+03:002014-04-20T12:05:44.780+03:00Mun mielestä on ihana kíkkailla nuotten ruokakuvie...Mun mielestä on ihana kíkkailla nuotten ruokakuvien kanssa silloin kun on aikaa. Kokeilla erilaisia alustoja, taustoja ja yrittää saada kuvaan jotain jännitettä, jäljitellä ihailemiaan ruokakuvia...)ja huomata kuinka amatööri on...) <br /><br />Useimmiten on kyllä niin kiire, että kastikkeet kaatuu ja roiskuu pöydille muutenkin ! :D<br /><br />Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-71783176731325661582014-04-20T09:23:49.513+03:002014-04-20T09:23:49.513+03:00Nanna, näin on. Tosin tuossa minun tahnassa ei ole...Nanna, näin on. Tosin tuossa minun tahnassa ei ole valkosuklaata ollenkaan. Pullat syötiin jo, ei jäänyt tämän päivän brunssille kuin rahkapiirakkaa...<br /><br />luimupupu, kannattaa testata, sopii hyvin pullaan. Ja kuvista olen samaa mieltä, minusta "oikeat ruokakuvat" on ihan hienoja muilla, mutta en vaan itse voisi levittää kastikkeita pitkin pöytiä, en syö revityltä voipaperilta, tai suoraan likaisilta(?) laudoilta. Olen miettinyt että näyttääkö tämän ajan ruokakirjat yhtä "vanhanaikaisilta" tulevaisuudessa, kuin vaikka ne 80-luvun keittokirjat nykyisin, kaikki samanlaisilta kuitenkin. Samoin vilkaisemalla Top100-sivua huomaa että joka toinen kuva on nykyään ihan sininen/turkoosi, ruokia myöten. Silmä kyllästyy sellaiseen kikkailuun helposti. sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-16011528416693927472014-04-19T22:25:51.501+03:002014-04-19T22:25:51.501+03:00Suolaamattomat pistaasit ovat niiiin hyviä, nykyis...Suolaamattomat pistaasit ovat niiiin hyviä, nykyisin niitä tulee sentään kotonakin silloin tällöin jossain kaupassa vastaan, ennen piti aina kuskata Keski-Euroopan reissusta. Tahnaa minulla ei ole mutta pistaaseja voisikin testata pullaan.<br />(Olen muuten miettinyt minäkin, miksi nykyisin joka paikassa sotketaan kuvausta varten raaka-aineita pöydälle?!? Meillä ainakin tulee sotkua keittiössä ihan riittävästi tarkoituksella sotkemattakin ja sitä paitsi äiti opetti jo 70-luvulla, että ruoalla ei pidä leikkiä ;)...)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-11537256692344664192014-04-19T17:48:36.309+03:002014-04-19T17:48:36.309+03:00Hyvää pääsiäistä! Tuo pistaasivalkosuklaatahna on ...Hyvää pääsiäistä! Tuo pistaasivalkosuklaatahna on kyllä syntisen hyvää. Ja niin on nämä meirän pullatkin!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.com