tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post5627382115996741930..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Parasta parsaa: se oli parsasesonkisauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-41553721667218801702017-05-31T19:17:54.885+03:002017-05-31T19:17:54.885+03:00Merja, kiitos. Penkin perustamisessa se vaiva on, ...Merja, kiitos. Penkin perustamisessa se vaiva on, toivotaan että iloa on pitkään tästä eteenpäin. <br /><br />luimupupu, täällä toinen nirso, minä en löytänyt tänä vuonna hyvää parsaa mistään, en tosin etsinytkään kun odotin omaa huimaa satoa ;)<br /><br />Ulla, minäkin muistan joskus lukeneeni vastaavan jutun, ehkä oli sama. Minulla kolme niistä ruukkutaimista oli vähän vanhempia, ja niissä olikin ihan hyvä kasvu jo tänä vuonna. <br /><br />Viikonloppukokki, niin juuri :) sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-7968571761310959472017-05-31T11:33:48.564+03:002017-05-31T11:33:48.564+03:00Mikään ei ole parempaa kuin itsekasvatettu!
Mikään ei ole parempaa kuin itsekasvatettu!<br />Viikonloppukokkihttps://www.blogger.com/profile/08038572984048043622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-15317521782174333582017-05-31T09:44:12.029+03:002017-05-31T09:44:12.029+03:00On tuo vastapoimittu ja ei-niin-tehotuotettu parsa...On tuo vastapoimittu ja ei-niin-tehotuotettu parsa aivan eri tuote, kuin ne tikkuiset ja kitkerän makuiset/mauttomat kaupan pötkäleet. Muistan, kun jossain ikivanhassa Glorian ruoka & viinissä toimittajakin hämmästeli, kun kotimainen parsakasvattaja antoi maistiaisen raakana suoraan pellosta, ja miten hyvältä se maistui.<br /><br />Itse uskaltauduin vain pari kortta napsaisemaan lounaalle, kun parsajuurakot ovat vielä niin nuoria. Vanhat loukkaantuivat, kun uusi kasvihuone vähän tölväisi niiden juuria. Hankalat herkkikset.Ullahttps://www.blogger.com/profile/05036184625126150774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-32721201289052954332017-05-30T22:47:47.209+03:002017-05-30T22:47:47.209+03:00Vau! Keväät Keski-Euroopassa tekivät meistä mahdot...Vau! Keväät Keski-Euroopassa tekivät meistä mahdottomia parsanirsoja. Tänä vuonna ollaan kaupassa kelpuutettu kolme nippua italialaista luomuparsaa, valkoiset ovat olleet ikäloppuja.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-69839787021057675832017-05-30T22:23:35.365+03:002017-05-30T22:23:35.365+03:00Onnea parsasadosta! Pitääkin kokeilla tuota suoraa...Onnea parsasadosta! Pitääkin kokeilla tuota suoraan penkistä syömistä! Kyllä parsankasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä, mutta eipä tuo niin hirvesti työllistäkään. Niin kuin kasvimaa, huoh. Onneksi tänään sataa niin ei tarvitse ajatella viimeisiä kylvöjä.Merja | Ripaus tryffeliähttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.com