tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post3080834018956761941..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Kolmen päivän peuraliemisauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-11790528413690685162017-11-13T20:20:25.364+02:002017-11-13T20:20:25.364+02:00Tuo tosiaan kannattaa pitää mielessä. Sen voimakka...Tuo tosiaan kannattaa pitää mielessä. Sen voimakkaamman makuista mitä isompi eläin.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-38198453668171765942017-11-12T20:22:15.277+02:002017-11-12T20:22:15.277+02:00Okei, hyvä tietää jos tulee vastaan rasvainen peur...Okei, hyvä tietää jos tulee vastaan rasvainen peuranpala ja rasvaton, valittavaksi asti. Olen enimmäkseen ostanut paisteja. Kauriin ribsit kuulostaa luksukselta :)!Merja | Ripaus tryffeliähttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-7080496059885134892017-11-12T19:25:02.323+02:002017-11-12T19:25:02.323+02:00Kyllä kahdestakin luusta tulee makua :) Ja tämä on...Kyllä kahdestakin luusta tulee makua :) Ja tämä on ehkä aavistuksen spesiaali-liemi sen takia, että käytän sitä lasten synttäreiden hirvikeittoon, eli yksinkertaista juhlaruokaa tulossa. <br /><br />Ei ne kylkiluut tosiaan kauhean isoja ole, mutta ongelma siinä on että se on käytännössä pelkkää rasvaa, lihaa siinä on hyvin vähän. Ja peuran rasva ei ole mitään hyvän makuista, ei todellakaan, toisin kuin vaikka villisian. Eli se rasva maistui niissä ei niin hyvällä tavalla, ja nyt päätin etten niitä enää tee, ettei taitoni riitä saamaan niistä maukkaita, jos se edes on mahdollista. Kauriin ribsit oli kyllä hyviä, vaikka onkin tosi pieniä.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-81315336139196076122017-11-12T13:37:27.640+02:002017-11-12T13:37:27.640+02:00Oi, nyt iski liemikateus! Mun liemipuuhat on semmo...Oi, nyt iski liemikateus! Mun liemipuuhat on semmoisia kahden luun keittämisiä :). Olisipa hienoa saada puolikas peuran vasa! Onko peuran kylkiluut niin pieniä että menee sipiellykseksi vai miksi et tykkää niistä tehdä? Merja | Ripaus tryffeliähttps://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.com