tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post3051571257813984065..comments2024-02-24T10:30:32.178+02:00Comments on sauvajyvänen: Keitetty sydänsauvajyvänenhttp://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-75364075455994541792022-10-25T15:02:45.966+03:002022-10-25T15:02:45.966+03:00Tervehdys!
Joku kommentoi, että munuaisruoka maist...Tervehdys!<br />Joku kommentoi, että munuaisruoka maistuu pissalle ( urealle).<br />Sen saa hyvin helposti pois. <br />Poista munuaisista kalvo ja leikkaa kahtia. Poista sisäosan sidekudosta. Leikkaa vielä palat ohuemmaksi, 1-1,5 cm.<br />Laita kattilaan 1,5 l vettä. Kuumenna kiehuvaksi, lisää puoli dl etikkaa ja lisää munuaispalat.<br />Kiehauta 3-4 minuuttia. Kaada siivilään ja huuhdo kylmällä vedellä. <br />Käytä kuten maksaa. Ja hyvää tulee.<br />Terv. Risto Risto Pietilänoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-35266523668716149142015-10-24T10:14:47.445+03:002015-10-24T10:14:47.445+03:00Eipä kuullosta turhan vaikealta! Pitäisi joskus it...Eipä kuullosta turhan vaikealta! Pitäisi joskus itsekin tutustua sydämeen...Siiri / Pilkettä-blogihttps://www.blogger.com/profile/01816949433928425815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-48328704411044615582012-10-19T09:58:19.192+03:002012-10-19T09:58:19.192+03:00Maksapasteija
200g vasan maksaa
2 dl kerma
3 muna...Maksapasteija<br /><br />200g vasan maksaa<br />2 dl kerma<br />3 munaa<br />(1 sipuli) <br />(4 anjovisfileetä)<br />mustapippuri<br />2 tl suolaa<br />puolukoita <br />liivatetta<br /><br />- Sekoitetaan kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja tarpeen mukaan siivilöidään.<br />- Kypsennetään vesihauteessa uunissa n.20-30 minuuttia, kelmulla vuoratussa vuokassa.<br />- jäähdytetään ja koristellaan puolukalla<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-43429236594020442312011-10-13T20:40:49.911+03:002011-10-13T20:40:49.911+03:00En käytä ihan kaikkia osia. Kieli on minulla se jo...En käytä ihan kaikkia osia. Kieli on minulla se joka tökkii, vaikka hyvää onkin. Viikonloppuna valmistin kieltä mökillä, en vaan ole vielä postannut sitä (jos postaankaan). Munuaisiakssn en valmista, kun en pääse siitä pissan hajusta yli. Mutta sydän on ihan suurinta herkkua sisäelimistä.<br /><br />En ole koskaan tehnyt maksapateeta, tykätään niin paljon kastikkeista ja pihveistä, eli ei tunnu koskaan jäävän maksaa pateeksi. Muistan että äiti joskus teki pateeta, joka oli ihan hyvää, mutta en yhtään tiedä millä reseptillä. Pitää vielä siskolta kysyä jos hän tietäisi.sauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6724642590992182293.post-7375647135612548542011-10-13T19:59:26.360+03:002011-10-13T19:59:26.360+03:00Ihanaa kun sä käytät hirven kaikki osat. Munkin is...Ihanaa kun sä käytät hirven kaikki osat. Munkin isä tois niitä kyllä, mutta, mä oon niin heikko, että sydämet ja jopa kieli pakkaa vähän tökkiä, bvaikka muuten olenkin yleensä ennakkoluuloton. Maksaa kyllä rakastan. Tein just vasanmaksasta jauhemaksapihvejä ja samasta erästä maalaispateeta. Pihvit oli superia, Patee OKSETTAVAA, haisikin pahalla... ootko sä ikinä tehnyt vasanmaksasta pateeta? Jos olis niinku hyvä resepti?Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.com